Bekreftet: Thomas er død

Bekreftet: Thomas er død

 

Thomas Margido Antonsen fra Romsås ble drept på Utøya.

Tekst:

Publisert:

16-åringen deltok på AUF-leiren på Utøya sist fredag.

I går kveld kom den tragiske beskjeden om at Antonsen var bekreftet omkommet.

Thomas var en aktiv gutt som var godt likt av alle.

Folk oppfordres til å legge ned lys og blomster ved Svarttjern.

Fredag kveld kom også beskjeden om at Høybråten-jenta Isabel Victoria Green Sogn omkom i dramaet på Utøya. Isabel ble 17 år.

Siste nytt i Nyheter

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

 
Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.