Bensinstasjon ranet på Bjerke

 

Like før klokka 05 fredag morgen ble politiet varslet om ran av en bensinstasjon på Bjerke. Tre personer er pågrepet.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
31.07.2015 kl 09:30

Det var i dag tidlig at politiet fikk vite om ranet. Det ble ikke brukt våpen, men gjerningsmennene brukte verbale trusler.

Politiet møtte på de tre unge gjerningsmennene på vei til åstedet, og bevis fra overvåkningskamera førte til at de tre unge mennene kort tid etter ble pågrepet. I følge politiet på Twitter skal det ha blitt borttatt et ukjent pengebeløp og noe tobakk. Saken vil etterforskes videre av Stovner politistasjon.

Sett noe mistenkelig? Send inn tips til Stovner.tips@politiet.no.

Siste nytt i Nyheter

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

 
Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.

Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.