ANNONSE

Bensinstasjon ranet på Bjerke

 

Like før klokka 05 fredag morgen ble politiet varslet om ran av en bensinstasjon på Bjerke. Tre personer er pågrepet.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
31.07.2015 kl 09:30

Det var i dag tidlig at politiet fikk vite om ranet. Det ble ikke brukt våpen, men gjerningsmennene brukte verbale trusler.

Politiet møtte på de tre unge gjerningsmennene på vei til åstedet, og bevis fra overvåkningskamera førte til at de tre unge mennene kort tid etter ble pågrepet. I følge politiet på Twitter skal det ha blitt borttatt et ukjent pengebeløp og noe tobakk. Saken vil etterforskes videre av Stovner politistasjon.

Sett noe mistenkelig? Send inn tips til Stovner.tips@politiet.no.

Siste nytt i Nyheter

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

ANNONSE
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

 
ANNONSE