Ber om sommeråpent bibliotek

Ber om sommeråpent bibliotek

 

I fjor holdt Romsås bibliotek sommerstengt. Dette ønsker ikke lokalpolitikerne at skjer igjen.

Tekst:

Publisert:

- Biblioteket har flerdoblet besøket og utlånet er økt. Det er viktig at biblioteket holder åpent i sommer, sier Rødts Maren Rismyhr.

I fjor var Romsås bibliotek stengt i hele juli og hadde reduserte åpningstider i både juni og august. Til tross for at bydelsutvalget også da mente en slik stenging var uheldig.

- Jeg er glad vi har denne saken oppe tidligere i år enn i fjor. Biblioteket må holdes åpent i sommer, mener Rismyhr.

De andre partiene er enige med Rødt.

- Vi ønsker selvfølgelig at det skal være åpent i sommer, sier gruppeleder Kim Raubakken (H).

- Vi støtter også dette, sier gruppeleder Trine Skarvang (Frp).

Dermed sender bydelsutvalget brev til byrådet, bystyrets Kultur- og utdanningskomité og Deichmanske bibliotek hvor de ber om at biblioteket holdes åpent i sommer.

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

En ung gutt under 18 år falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten er fraktet til sykehus.

Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

 
Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.