«Bessa» på Rødtvet utbrent

«Bessa» på Rødtvet utbrent

 

Et kjøkken på Rødtvet skole, populært kalt «Bessa», er totalt utbrent etter at det brøt ut brann på skolen litt før klokka 14 i ettermiddag.

Tekst:

Publisert:

Brannen brøt ut på kjøkkenet som er tilknyttets skolens samlingssal. Etter det Akers Avis Groruddalen forstår er en iherdig innsats av ansatte noe av grunnen til at brannen ikke spredde seg.

- Personalet var raske og effektive. De hadde nesten slukket brannen da brannvesenet ankom til skolen, sier undervisningsinspektør Brit-Lillian Gaarde ved Rødtvet skole.

De fleste av skolens 400 elever hadde avsluttet skoledagen da brannen brøt ut. Politiet opplyser at til sammen 140 personer ble evakuert.

Les mer i fredagens utgave av Akers Avis Groruddalen.

 

Siste nytt i Nyheter

Ungdom kastet steiner og tente på bil

Politiet avviser at hendelsene i på Stovner og Vestli i helga er i forbindelse med gjengkriminalitet. De etterforsker nå flere forhold fra helga, blant annet skal ungdom ha kastet en tung stein ned fra en bro på Vestli og tent på bil og søppelkasser.

Ung gutt falt igjennom skoletak

En femten år gammel gutt falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten ble fraktet til sykehus og tilstanden er fremdeles alvorlig.

 
Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.