Best å jobbe med barn

Best å jobbe med barn

 

Marin Francis (14) fra Haugenstua skole er ute på jobb i Vestlisletta barnehage for å tjene inn penger til ungdommer i Rwanda. Det synes hun er spennende.

Tekst:

Publisert:

 

- Årsaken til at jeg valgte å jobbe i denne barnehagen, er rett og slett fordi jeg synes det er morsomt å jobbe med barn. Og siden moren min jobber her fikk jeg jobb med det samme, forteller Marin.

Hun synes det beste med jobben er at hun bare bor 200 meter bort i gata.

- Jeg jobbet her i fjor på Operasjon Dagsverk og som utplassert under arbeidsuka, så derfor er jeg allerede godt kjent med barna her. Det er selvfølgelig stressende og et stort ansvar å jobbe med barn, men jeg har faktisk lært å hånd­tere det, og trives godt, sier hun.

- Hva gjør du i løpet av dagen?

Siste nytt i Nyheter

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

 
Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.