Best å jobbe med barn

Best å jobbe med barn

 

Marin Francis (14) fra Haugenstua skole er ute på jobb i Vestlisletta barnehage for å tjene inn penger til ungdommer i Rwanda. Det synes hun er spennende.

Tekst:

Publisert:

 

- Årsaken til at jeg valgte å jobbe i denne barnehagen, er rett og slett fordi jeg synes det er morsomt å jobbe med barn. Og siden moren min jobber her fikk jeg jobb med det samme, forteller Marin.

Hun synes det beste med jobben er at hun bare bor 200 meter bort i gata.

- Jeg jobbet her i fjor på Operasjon Dagsverk og som utplassert under arbeidsuka, så derfor er jeg allerede godt kjent med barna her. Det er selvfølgelig stressende og et stort ansvar å jobbe med barn, men jeg har faktisk lært å hånd­tere det, og trives godt, sier hun.


- Hva gjør du i løpet av dagen?

Siste nytt i Nyheter

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

 
- Oslos fineste NAV-lokaler

Bydel Bjerke har flyttet inn i nye lokaler «rett over veien» fra Økern senter. NAV har fått publikumsmottak i 1. etasje - og kan ikke få rost den nye utformingen nok.

Tar opp kampen <BR>mot «skremselskapital»

Jan Bøhler (Ap) foreslår at politiet kan iverksette oppholdsforbud for enkelte personer som er ute etter å bygge seg opp et voldsrykte for å virke farligere i et ungdomsmiljø. Nå skal justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) gå videre med saken.

Feiret på hesteryggen

Knut Røli fra Bydel Alna, Håvard Horpestad og Daniel av Ekenstam fra IKEA kløv opp på hesteryggen for å feire at Alna ridesenters oppholdsrom er ferdig oppusset - mens daglig leder Lene Kragh holdt godt i tømmene.