ANNONSE

Bilbrann og lommetyv

 

En bil sto i full fyr på Veitvet natt til mandag. I tillegg ble eldre mann ble ranet på Stovner tidligere søndag kveld.

På Twitter melder politiet om flere hendelser søndag kveld. En Volkswagen Caravelle sto i fyr og flamme på busstoppet ved avkjørselen til Veitvet på Trondheimsveien. I følge VGnett ble Trondheimsveien stengt en periode på grunn av høye flammer og stor røykutvikling. Bilen er helt utbrent.

I tillegg ble en eldre mann frastjålet lommeboka si på Stovner, i følge politiet på Twitter. Det søkes fortsatt etter gjerningspersonene, som i følge politiet var tre personer i 20-årene. Beskrivelse av gjerningsmennene er at én eller flere var iført svart jakke, hvit hettegenser og grå joggebukse. Gjerningspersonene løp mot Jesperudjordet rundt klokka 19:45 søndag kveld. Tips kan ringes inn til 02800.

Siste nytt i Nyheter

- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

ANNONSE
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

 
Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
ANNONSE