Bilbrann og lommetyv

 

En bil sto i full fyr på Veitvet natt til mandag. I tillegg ble eldre mann ble ranet på Stovner tidligere søndag kveld.

På Twitter melder politiet om flere hendelser søndag kveld. En Volkswagen Caravelle sto i fyr og flamme på busstoppet ved avkjørselen til Veitvet på Trondheimsveien. I følge VGnett ble Trondheimsveien stengt en periode på grunn av høye flammer og stor røykutvikling. Bilen er helt utbrent.

I tillegg ble en eldre mann frastjålet lommeboka si på Stovner, i følge politiet på Twitter. Det søkes fortsatt etter gjerningspersonene, som i følge politiet var tre personer i 20-årene. Beskrivelse av gjerningsmennene er at én eller flere var iført svart jakke, hvit hettegenser og grå joggebukse. Gjerningspersonene løp mot Jesperudjordet rundt klokka 19:45 søndag kveld. Tips kan ringes inn til 02800.

Siste nytt i Nyheter

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.

Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.

 
Groruddalen: «Lengre fram i tid og på lang sikt»

Byrådet inviterte til folkemøte på Årvoll gård om hva revisjonen av kommuneplanens samfunnsdel betyr for Groruddalen. Ifølge byråd Hanna Marcussen er det mange planer i lufta for blant annet Rommen og Grorud - men de ser ikke ut til å bli realisert med det første.

IKEA hjelper Asma (25) med fremtiden

Arbeidsminister Anniken Hauglie (H) og ordfører Marianne Borgen fikk møte Asma (25) som har vært åtte måneder i Norge. Hun har akkurat hatt sin første arbeidsdag på IKEA Furuset som en del av det første pilotprosjektet i den nye Groruddals-satsingen.

Syv nye skoler får gratis kjernetid

Flere elever på 1. trinn i Bjerke bydel får nå tilbud om gratis kjernetid i aktivitetsskolen (AKS). Byrådet forlenger nå tilbudet til å gjelde syv nye skoler i Groruddalen, som gjør at alle bydelene har fått tilbudet.