ANNONSE

Bilbrann ved Fossumkrysset

Bilbrann ved Fossumkrysset

BILEN: Slik så bilen ut etter at OBRE kom til stedet. Foto: Bjørn Barkald

Det er meldt om brann i en stjålet bil i en stikkvei ved Romsåsveien og Fossumkrysset.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
13.04.2015 kl 14:36

Se bildet større

I FYR OG FLAMME: Bilen sto i full fyr ved Fossumkrysset. Foto: Bjørn Barkald

Det var beboer i Oddvar Solbergsvei, Bjørn Barkald, som sendte inn tips til avisa.

– Jeg så røyken fra Romsås. Jeg bor like ved krysset. Jeg observerte bare bilen, og så tok jeg noen bilder, forteller han.

Han har ikke vært vitne til en slik hendelse i nabolaget før, men det har vært aktivitet på stikkveien.

– Det er mye rart som blir satt igjen der enkelte ganger. Det er en ganske bred vei, og det har blitt satt igjen søppel der. Da må man ringe renholdsverket og ordne opp, forteller Barkald.

Politiet melder på Twitter at bilen er meldt stjålet. De vil gjerne komme i kontakt med noen som har tips om personer som er observert ved bilen. Tips kan ringes inn til 02800. Oslo brann- og redningsetat jobbet med å slukke bilen.

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

To menn er pågrepet i forbindelse med drapet på Hellerud 15. juni. De ble pågrepet i utlandet og siktet for drap/medvirkning til drap.

ANNONSE
- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

 
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

 
ANNONSE