Bilbrann ved Fossumkrysset

Bilbrann ved Fossumkrysset

BILEN: Slik så bilen ut etter at OBRE kom til stedet. Foto: Bjørn Barkald

Det er meldt om brann i en stjålet bil i en stikkvei ved Romsåsveien og Fossumkrysset.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
13.04.2015 kl 14:36

Se bildet større

I FYR OG FLAMME: Bilen sto i full fyr ved Fossumkrysset. Foto: Bjørn Barkald

Det var beboer i Oddvar Solbergsvei, Bjørn Barkald, som sendte inn tips til avisa.

– Jeg så røyken fra Romsås. Jeg bor like ved krysset. Jeg observerte bare bilen, og så tok jeg noen bilder, forteller han.

Han har ikke vært vitne til en slik hendelse i nabolaget før, men det har vært aktivitet på stikkveien.

– Det er mye rart som blir satt igjen der enkelte ganger. Det er en ganske bred vei, og det har blitt satt igjen søppel der. Da må man ringe renholdsverket og ordne opp, forteller Barkald.

Politiet melder på Twitter at bilen er meldt stjålet. De vil gjerne komme i kontakt med noen som har tips om personer som er observert ved bilen. Tips kan ringes inn til 02800. Oslo brann- og redningsetat jobbet med å slukke bilen.

Siste nytt i Nyheter

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg. Grete Horntvedt i Alna Høyre er lei av at hennes lokale ridesenter sliter år etter år.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.

 
Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.

Groruddalen: «Lengre fram i tid og på lang sikt»

Byrådet inviterte til folkemøte på Årvoll gård om hva revisjonen av kommuneplanens samfunnsdel betyr for Groruddalen. Ifølge byråd Hanna Marcussen er det mange planer i lufta for blant annet Rommen og Grorud - men de ser ikke ut til å bli realisert med det første.

IKEA hjelper Asma (25) med fremtiden

Arbeidsminister Anniken Hauglie (H) og ordfører Marianne Borgen fikk møte Asma (25) som har vært åtte måneder i Norge. Hun har akkurat hatt sin første arbeidsdag på IKEA Furuset som en del av det første pilotprosjektet i den nye Groruddals-satsingen.