ANNONSE

Bilulykke på Kalbakken

Bilulykke på Kalbakken

KOLLIDERTE MED TRE: Nødetatene var raskt på stedet etter at meldingene kom inn om bilulykken ved Kalbakken senter.

Ved tolvtiden tirsdag formiddag rykket nødetatene ut etter meldinger om en bilulykke ved Kalbakken senter. Sjåføren hadde mistet kontrollen over bilen, og kjørt rett inn i treet på toppen av rundkjøringen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
14.03.2017 kl 13:07

– Sjåføren skal ha fått et illebefinnende på vei ned rampen, kjørt rett inn i stoppskiltet, før bilen hoppet opp på rundkjøringen, sier Stovner-politiet, som var først på stedet.

Bilen kjørte oppover langs Trondheimsveien, og ulykken skjedde altså etter avkjørselen ned til Kalbakken.

Sjåføren fikk behandling i ambulansen på stedet, men var heldigvis ved bevissthet.

Det ble først meldt at bilen hadde tatt fyr, men dette skal ha vært røyk fra radiatoren.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

ANNONSE
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

 
Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

– Bygg heller i umoderne industriområder

Pia Farstad von Hall (H) reagerer på at det kun har vært en økning på fem prosent i antall nye boliger i Groruddalen fra 2000. Hun mener industriområdene som trenger moderne utvikling ligger brakk, og slår ring om småhusene i Groruddalen.

Trygg sykkelparkering på Grorud

For en stund siden utlyste FutureBuilt, Oslo og Bærum kommuner en konkurranse om nye sykkelhotell i Oslo - et av dem skal ligge på Grorud T-banestasjon. Nå er vinneren trukket ut.

 
ANNONSE