Bilulykke på Kalbakken

Bilulykke på Kalbakken

KOLLIDERTE MED TRE: Nødetatene var raskt på stedet etter at meldingene kom inn om bilulykken ved Kalbakken senter.

Ved tolvtiden tirsdag formiddag rykket nødetatene ut etter meldinger om en bilulykke ved Kalbakken senter. Sjåføren hadde mistet kontrollen over bilen, og kjørt rett inn i treet på toppen av rundkjøringen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
14.03.2017 kl 13:07

– Sjåføren skal ha fått et illebefinnende på vei ned rampen, kjørt rett inn i stoppskiltet, før bilen hoppet opp på rundkjøringen, sier Stovner-politiet, som var først på stedet.

Bilen kjørte oppover langs Trondheimsveien, og ulykken skjedde altså etter avkjørselen ned til Kalbakken.

Sjåføren fikk behandling i ambulansen på stedet, men var heldigvis ved bevissthet.

Det ble først meldt at bilen hadde tatt fyr, men dette skal ha vært røyk fra radiatoren.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

 
Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.

Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.

Groruddalen: «Lengre fram i tid og på lang sikt»

Byrådet inviterte til folkemøte på Årvoll gård om hva revisjonen av kommuneplanens samfunnsdel betyr for Groruddalen. Ifølge byråd Hanna Marcussen er det mange planer i lufta for blant annet Rommen og Grorud - men de ser ikke ut til å bli realisert med det første.