Bjerke bydel flytter fra høyblokka

Bjerke bydel flytter fra høyblokka

TØMMER BLOKKA: Ansvarlig for flytteprosessen i Bydel Bjerke, Bjørn-Erik Bugge, og økonomisjef Gro Erland Solberg er her fullt i gang med flyttingen.

Fredag flytter Bjerke bydel ut av ni etasjer i høyblokka på Økern. På mandag er de på plass i nye lokaler på Ulven.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
30.03.2017 kl 21:34

Alle tjenestene til Bjerke bydel flytter ut av høyblokka på Økern til nyoppussede lokaler i Ulvenveien. Det er 500-600 meter fra de tidligere lokalene. 

– Tar du banen eller bussen til Økern, er det om lag 400 meter å gå til de nye lokalene, sier kommunikasjonsrådgiver Bjørn O. Mørch Larsen i Bydel Bjerke.

Bydelen flytter inn i to bygg i Ulvenveien 80 og 84. Fra og med mandag vil blant andre hjemmetjenesten, barnevernet og byutvikling holde til i hovedadministrasjonsbygget, sammen med bydelsdirektøren og hans stab, mens NAV ligger i bygget ved siden av.

Nå tømmes store deler av høyblokka. Bydelen har holdt til i ni av etasjene, så det blir ganske tomt der nå. Det er 400 mennesker som bytter kontor fra høyblokka til Ulven, sier han. 

Vil rive blokka

Når de går for dagen i dag forlater de sine lokaler på Økern. Selve flyttingen skjer i helgen, og på mandag har de allerede flyttet inn i Ulvenveien.

– Hvis folk er litt tålmodige med oss vil vi være klare til å betjene folk allerede på mandag, sier Mørch Larsen.

Les mer i Akers Avis Groruddalens papirutgave eller vår eAvis.

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

En ung gutt under 18 år falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten er fraktet til sykehus.

Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

 
Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.