Bjerke bydel flytter fra høyblokka

Bjerke bydel flytter fra høyblokka

TØMMER BLOKKA: Ansvarlig for flytteprosessen i Bydel Bjerke, Bjørn-Erik Bugge, og økonomisjef Gro Erland Solberg er her fullt i gang med flyttingen.

Fredag flytter Bjerke bydel ut av ni etasjer i høyblokka på Økern. På mandag er de på plass i nye lokaler på Ulven.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
30.03.2017 kl 21:34

Alle tjenestene til Bjerke bydel flytter ut av høyblokka på Økern til nyoppussede lokaler i Ulvenveien. Det er 500-600 meter fra de tidligere lokalene. 

– Tar du banen eller bussen til Økern, er det om lag 400 meter å gå til de nye lokalene, sier kommunikasjonsrådgiver Bjørn O. Mørch Larsen i Bydel Bjerke.

Bydelen flytter inn i to bygg i Ulvenveien 80 og 84. Fra og med mandag vil blant andre hjemmetjenesten, barnevernet og byutvikling holde til i hovedadministrasjonsbygget, sammen med bydelsdirektøren og hans stab, mens NAV ligger i bygget ved siden av.

Nå tømmes store deler av høyblokka. Bydelen har holdt til i ni av etasjene, så det blir ganske tomt der nå. Det er 400 mennesker som bytter kontor fra høyblokka til Ulven, sier han. 

Vil rive blokka

Når de går for dagen i dag forlater de sine lokaler på Økern. Selve flyttingen skjer i helgen, og på mandag har de allerede flyttet inn i Ulvenveien.

– Hvis folk er litt tålmodige med oss vil vi være klare til å betjene folk allerede på mandag, sier Mørch Larsen.

Les mer i Akers Avis Groruddalens papirutgave eller vår eAvis.

Siste nytt i Nyheter

– Kommer ikke til <BR>huset på prærien

De første 56 boligene av totalt 800 OBOS-leiligheter på Vollebekk hadde salgsstart tirsdag 25. april. Konsernsjef Daniel Kjørberg Siraj forteller om et boligområde i utvikling.

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017.

 
Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

- Oslos fineste NAV-lokaler

Bydel Bjerke har flyttet inn i nye lokaler «rett over veien» fra Økern senter. NAV har fått publikumsmottak i 1. etasje - og kan ikke få rost den nye utformingen nok.

Tar opp kampen <BR>mot «skremselskapital»

Jan Bøhler (Ap) foreslår at politiet kan iverksette oppholdsforbud for enkelte personer som er ute etter å bygge seg opp et voldsrykte for å virke farligere i et ungdomsmiljø. Nå skal justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) gå videre med saken.