Ble ranet med kniv og balltre

Ble ranet med kniv og balltre

 

Swarny Jewelry i Ammerudveien 21 ble ranet av fem til seks umaskerte personer.

Tekst:

Publisert:

Klokka 12. 50, torsdag formiddag ringte betjeningen i gullsmedforetningen inn til politiet. De hadde blitt ranet og truet med kniv og balltre.

Operasjonsleder i Oslo politidistrikt, Finn Belle forteller at gjerningsmennene har fått med seg verdier av ukjent størrelse, og stakk av i en sort Land Rover Discovery med registreringsnummer DJ 86635.

- Personene bak ranet skal ikke ha hatt på seg masker, men forløpig er det ingen beskrivelse av gjerningsmennene, sier Belle.

Sitter du inne på informasjon om ranet bes du om å ta kontakt med politiet på telefon 02800.

Betjeningen ble ikke fysisk skadd under ranet.

 

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.