Bli med på skileik i vinterferien

Bli med på skileik i vinterferien

 

Vinterferien kan bli ekstra morsom for de som bor i Stovner bydel.

Tradisjonen tro klinker bydelen til med sitt vinterferietilbud som går under navnet «Aktiv ferie og fritid». I uke åtte, altså fra 17. februar til 21. februar, er det vinterferie for de fleste barn og ungdom som bor på Østlandet. 

Bor du i Bydel Stovner, kan du i denne perioden bli med på en rekke vinteraktiviteter dersom du er mellom 9 og 18 år gammel. Du kan velge mellom aktiviteter som svømmekurs, skileik og skiskole ved Skiforeningen og alpint og snowboard i Liabakken.

Har du lyst til å melde deg på, må du møte opp i bydelsadministrasjonen på Stovner onsdag 12. februar i tidsrommet mellom klokka tre og seks. Ønsker du å lese mer om vinterferieprogrammet, kan du klikke deg inn på bydelens nettsider.

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.