ANNONSE

Bli med på skileik i vinterferien

Bli med på skileik i vinterferien

 

Vinterferien kan bli ekstra morsom for de som bor i Stovner bydel.

Tradisjonen tro klinker bydelen til med sitt vinterferietilbud som går under navnet «Aktiv ferie og fritid». I uke åtte, altså fra 17. februar til 21. februar, er det vinterferie for de fleste barn og ungdom som bor på Østlandet. 

Bor du i Bydel Stovner, kan du i denne perioden bli med på en rekke vinteraktiviteter dersom du er mellom 9 og 18 år gammel. Du kan velge mellom aktiviteter som svømmekurs, skileik og skiskole ved Skiforeningen og alpint og snowboard i Liabakken.

Har du lyst til å melde deg på, må du møte opp i bydelsadministrasjonen på Stovner onsdag 12. februar i tidsrommet mellom klokka tre og seks. Ønsker du å lese mer om vinterferieprogrammet, kan du klikke deg inn på bydelens nettsider.

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

To menn er pågrepet i forbindelse med drapet på Hellerud 15. juni. De ble pågrepet i utlandet og siktet for drap/medvirkning til drap.

ANNONSE
- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

 
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

 
ANNONSE