ANNONSE

Blodspor i gata

Blodspor i gata

 

Rødtvetveien var preget av politiaksjonen på formiddagen i dag. Lovens lange arm ble tilkalt av noen beboere som hadde sett blod i gata og i en oppgang.

Tekst:

Publisert:

Flere politibiler rykket ut til Rødtvetveien tirsdag formiddag. Naboer hadde ringt politiet etter å ha sett mye blod i snøen og i en oppgang.

- Det var bare en person som hadde skadet seg og blødd fra foten. Skaden er selvpåført og det foreligger ikke noe kriminelt bak handlingen, melder politiet.

Personen fikk legehjelp og i følge politiet skal han ha det bra.

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

To menn er pågrepet i forbindelse med drapet på Hellerud 15. juni. De ble pågrepet i utlandet og siktet for drap/medvirkning til drap.

ANNONSE
- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

 
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

 
ANNONSE