Boller for 900 kroner

Boller for 900 kroner

 

Martine (13), Sofie S. (13) og Sofie N. (13) fra Årvoll skole solgte boller på Linderud senter - det gikk unna som bare det.

Tekst:

Publisert:

 

- Vi forsøkte oss først i byen, men der var det veldig kamp om beinet. I stedet dro vi til Linderud senter, og det har fungert veldig bra for oss, sier jentene.

Allerede tidlig torsdag formiddag hadde de klart å selge boller for nærmere 900 kroner. De er nødt til å tjene 300,- kroner hver seg for å oppnå OD-kravet.

- Men vi kommer til å selge for mye mer enn 300 hver, så planen er å holde på til det er tomt for boller. Overskuddet gir vi selvfølgelig til OD, sier de engasjerte jentene.

De fikk litt drahjelp av en mann betalte 200 kroner for én bolle. De forteller at tilbakemeldingene har vært varierte.

- Noen har vært veldig avvisende, men de fleste snakker med oss spør hva vi synes om OD og sånn. Det er hyggelig.

- Hva synes dere om OD?

- Det er et fint tiltak og vi liker å kunne hjelpe andre.

I tillegg til rykende ferske boller, solgte de muffins.

- Vi brukte hele onsdagen til å bake, ler jentene.

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

En ung gutt under 18 år falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten er fraktet til sykehus.

Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

 
Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.