Bombemannen pågrepet

Faren er nå over etter at en mann i flere timer forskanset seg med bomber i en bil utenfor Lørenskog lensmannskontor og truet med å sprenge lensmannskontoret.

Tekst:

Publisert:

Det ble avslutning på svært spennende timer utenfor Metro-senteret på Lørenskog.

Tidligere hadde politiet evakuert et større område rundt mannens bil og forhandlet med Lørenskog-mannen over mobiltelefon.

Som et resultat av denne forhandlingen, ble mannen pågrepet litt over klokken 14.00.

Dramaet hadde da foregått siden 10-tiden i formiddag og politiet advarte folk mot å reise til Lørenskog.

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.