Bøssebærer ranet

Litt før klokken 18.30 søndag pågrep politiet to personer som er mistenkt for ran av en bøssebærer til årets TV-aksjon i Solbergliveien på Oppsal.

Tekst:

Publisert:

Ungdommene er i 16-17 års alderen. De nekter for å ha noe med saken å gjøre. Politiet har stor tro på at disse to står bak ranet. Bøssen og ransutbytte ble funnet i et skogholt i nærheten.

Kvinne i 40-årene

Det var en kvinnelig bøssebærer i 40-årene som ble truet med kniv og fratatt innsamlingsbøssen. Bøssebæreren ble ikke fysisk skadet i ranet.

Ranerne var kledd i mørke klær. De skal ha hatt skjerf over nese og munn, og ble sett syklende fra stedet. De er av utenlandsk opprinnelse.

 

Sammenheng

Det er foreløpig uklart om det er en sammenheng mellom de to episodene på den kvinnelige bøssebæreren og pizzabudet på Tveita.

-Vi skal ikke utelukke det, men vi er foreløpig ikke sikre, forteller jourhavende etterforsker, Line Henriksen i Stovner politi.

 

Siste nytt i Nyheter

– Kommer ikke til <BR>huset på prærien

De første 56 boligene av totalt 800 OBOS-leiligheter på Vollebekk hadde salgsstart tirsdag 25. april.

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta.

 
Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

- Oslos fineste NAV-lokaler

Bydel Bjerke har flyttet inn i nye lokaler «rett over veien» fra Økern senter. NAV har fått publikumsmottak i 1. etasje - og kan ikke få rost den nye utformingen nok.

Tar opp kampen <BR>mot «skremselskapital»

Jan Bøhler (Ap) foreslår at politiet kan iverksette oppholdsforbud for enkelte personer som er ute etter å bygge seg opp et voldsrykte for å virke farligere i et ungdomsmiljø. Nå skal justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) gå videre med saken.