Bøssebærer ranet

Litt før klokken 18.30 søndag pågrep politiet to personer som er mistenkt for ran av en bøssebærer til årets TV-aksjon i Solbergliveien på Oppsal.

Tekst:

Publisert:

Ungdommene er i 16-17 års alderen. De nekter for å ha noe med saken å gjøre. Politiet har stor tro på at disse to står bak ranet. Bøssen og ransutbytte ble funnet i et skogholt i nærheten.

Kvinne i 40-årene

Det var en kvinnelig bøssebærer i 40-årene som ble truet med kniv og fratatt innsamlingsbøssen. Bøssebæreren ble ikke fysisk skadet i ranet.

Ranerne var kledd i mørke klær. De skal ha hatt skjerf over nese og munn, og ble sett syklende fra stedet. De er av utenlandsk opprinnelse.

 

Sammenheng

Det er foreløpig uklart om det er en sammenheng mellom de to episodene på den kvinnelige bøssebæreren og pizzabudet på Tveita.

-Vi skal ikke utelukke det, men vi er foreløpig ikke sikre, forteller jourhavende etterforsker, Line Henriksen i Stovner politi.

 

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.