ANNONSE

Bråk for og med barna

Bråk for og med barna

 

Miniøyas kuriositet «Velvet Underground for kidsa» ble en høydare. I siste låt var det fritt fram for alle minstemenn å komme opp på scena og stjele instrumentene. August lot ikke sjansen passere og grappa gitaren.

Tekst:

Publisert:

- Det var kjempekult å spille på scenen, sier en forholdsvis oppstemt sju-og-et-halvt-åring til moren sin etter at konserten er ferdig.

Før siste låt av konserten «Velvet Underground for kidsa» med Emil Nikolaisen og venner inviterte frontmannen alle som ville spille opp på scenen for å delta.

- Om noen vil spille et instrument så går dere bare bort til den som spiller og tar det!

August grep sjansen, gikk opp på scenen og tok gitaren fra Ådne Meisfjord, og spilte alt han kunne.

Dette er han og moren Kristins første gang på Miniøya, men allerede etter noen timer av første dag kan hun garantere at de kommer tilbake neste år.

- Det er veldig bra med slike arrangementer for barna, sier hun.

 

Bråk for og med store og små

Konseptet bak «Velvet Underground for kidsa» var at store og små skulle spille låter av det legendariske bandet for store og små publikummere - de store har kanskej et langt forhold til bandet, mens de små liker lydene og bråket, men også den lettbeinte og inkluderende tonen over konserten.

Med seg på scenen hadde Emil Nikolaisen også Frode Strømstad og Hilma Nikolaisen - kjente navn fra den norske musikkscenen. Men verdensnavn var også å se: Henry Olsen har spilt sammen med folka fra Velvet, og var med på store deler av konserten. Med seg hadde han også datteren Miriam på fiolin.

Siste nytt i Nyheter

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

ANNONSE
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

 

Mathias Meyer fikk prisen for Årets brobygger og Karen Bruun Rønholdt fikk prisen for Årets rakett av Kuben yrkesarena og videregående skole. Dette har de jobbet hardt for.

Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

– Bygg heller i umoderne industriområder

Pia Farstad von Hall (H) reagerer på at det kun har vært en økning på fem prosent i antall nye boliger i Groruddalen fra 2000. Hun mener industriområdene som trenger moderne utvikling ligger brakk, og slår ring om småhusene i Groruddalen.

 
ANNONSE