ANNONSE

Brakkerigg brant ned til grunnen på Rommen

Brakkerigg brant ned til grunnen på Rommen

 

Brakkeriggen som ligger på nedsiden av Trondheimsveien på Rommen gikk opp i flammer tirsdag ettermiddag. Vitner på stedet fortalte at det så ut til at brannvesenet hadde gitt opp slokkingen og lot det brenne kontrollert ned.

Tekst:

Publisert:

Brannvesenet hadde fem biler på stedet, og tok kontroll over situasjonen, men det var lite å gjøre for å redde brakkene.

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

To menn er pågrepet i forbindelse med drapet på Hellerud 15. juni. De ble pågrepet i utlandet og siktet for drap/medvirkning til drap.

ANNONSE
- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

 
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

 
ANNONSE