Brann i klasserom

Brann i klasserom

BRANT I KLASSEROM: Det begynte å brenne i en søppelkasse i et klassrom på Grorud skole. Brannen er slukket og ingen er skadd.

Torsdag formiddag begynte det å brenne i en søppelkasse i et klasserom på Grorud skole.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
15.10.2015 kl 14:53

To vaktmestere på skolen gjorde en god innsats med å slukke brannen og stoppe utvikling. Politiet ble varslet av brannvesenet klokka 11.53.

– Elevene og ansatte evakuerte seg selv før vi kom. Det er papir og søppel i en søppelkasse som begynte å brenne, sier Tor Jøkling, operasjonsleder i Oslo politidistrikt.

Det tok ikke lang tid før brannen ble slukket og ingen ble skadet.

– Det ble ingen spredning og endte bra. Det er ingen personskader. De to vaktmesterne fikk i seg litt røyk, men alt er i orden med dem, sier operasjonslederen.

Siste nytt i Nyheter

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

 
Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.