ANNONSE

Brann i klasserom

Brann i klasserom

BRANT I KLASSEROM: Det begynte å brenne i en søppelkasse i et klassrom på Grorud skole. Brannen er slukket og ingen er skadd.

Torsdag formiddag begynte det å brenne i en søppelkasse i et klasserom på Grorud skole.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
15.10.2015 kl 14:53

To vaktmestere på skolen gjorde en god innsats med å slukke brannen og stoppe utvikling. Politiet ble varslet av brannvesenet klokka 11.53.

– Elevene og ansatte evakuerte seg selv før vi kom. Det er papir og søppel i en søppelkasse som begynte å brenne, sier Tor Jøkling, operasjonsleder i Oslo politidistrikt.

Det tok ikke lang tid før brannen ble slukket og ingen ble skadet.

– Det ble ingen spredning og endte bra. Det er ingen personskader. De to vaktmesterne fikk i seg litt røyk, men alt er i orden med dem, sier operasjonslederen.

Siste nytt i Nyheter

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

ANNONSE
Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

 
ANNONSE