Brann i klasserom

Brann i klasserom

BRANT I KLASSEROM: Det begynte å brenne i en søppelkasse i et klassrom på Grorud skole. Brannen er slukket og ingen er skadd.

Torsdag formiddag begynte det å brenne i en søppelkasse i et klasserom på Grorud skole.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
15.10.2015 kl 14:53

To vaktmestere på skolen gjorde en god innsats med å slukke brannen og stoppe utvikling. Politiet ble varslet av brannvesenet klokka 11.53.

– Elevene og ansatte evakuerte seg selv før vi kom. Det er papir og søppel i en søppelkasse som begynte å brenne, sier Tor Jøkling, operasjonsleder i Oslo politidistrikt.

Det tok ikke lang tid før brannen ble slukket og ingen ble skadet.

– Det ble ingen spredning og endte bra. Det er ingen personskader. De to vaktmesterne fikk i seg litt røyk, men alt er i orden med dem, sier operasjonslederen.

Siste nytt i Nyheter

36 nye leiligheter <BR>der det før var butikk

Planene for Lavrans vei 1B er å rive bygget til den tidligere nærbutikken i Smalvollskogens borettslag og erstatte den med en boligblokk.

Vurderer beboerparkering i Bjerke bydel

Bydel Bjerke har tatt opp beboerparkering som et aktuelt tiltak mot villparkering.

 
– Kommer ikke til <BR>huset på prærien

De første 56 boligene av totalt 800 OBOS-leiligheter på Vollebekk hadde salgsstart tirsdag 25. april.

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017. Hovedmålet er å rense overvannet som siver inn til søppelfyllingen under sletta.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.