ANNONSE

Brann på Brobekk

Brann på Brobekk

SLUKKET: Brannen på Brobekk ble slukket i morgentimene.

Giftig røyk veltet ut fra Norsk Gjenvinning på Brobekk i natt.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
07.08.2014 kl 14:04

Brannen brøt ut ved 04-tiden natt til onsdag. Store mannskaper fra brannvesenet jobbet i mange timer på stedet for å få kontroll på flammene.

Tykk, sort røyk veltet ut av lokalene til Norsk Gjenvinning. Naboer ble bedt om å lukke vinduene sine som følge av den giftige røyken.

Brannen skal ha startet i en container bestående av søppel og elektrisk utstyr, melder Østlandssendingen.

Ingen ble alvorlig skadet i brannen, men to personer ble tatt hånd av ambulansepersonell etter å pustet inn røyk.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

ANNONSE
Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

 
Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
ANNONSE