Brann på Brobekk

Brann på Brobekk

SLUKKET: Brannen på Brobekk ble slukket i morgentimene.

Giftig røyk veltet ut fra Norsk Gjenvinning på Brobekk i natt.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
07.08.2014 kl 14:04

Brannen brøt ut ved 04-tiden natt til onsdag. Store mannskaper fra brannvesenet jobbet i mange timer på stedet for å få kontroll på flammene.

Tykk, sort røyk veltet ut av lokalene til Norsk Gjenvinning. Naboer ble bedt om å lukke vinduene sine som følge av den giftige røyken.

Brannen skal ha startet i en container bestående av søppel og elektrisk utstyr, melder Østlandssendingen.

Ingen ble alvorlig skadet i brannen, men to personer ble tatt hånd av ambulansepersonell etter å pustet inn røyk.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Ungdom kastet steiner og tente på bil

Politiet avviser at hendelsene i på Stovner og Vestli i helga er i forbindelse med gjengkriminalitet. De etterforsker nå flere forhold fra helga, blant annet skal ungdom ha kastet en tung stein ned fra en bro på Vestli og tent på bil og søppelkasser.

Ung gutt falt igjennom skoletak

En femten år gammel gutt falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten ble fraktet til sykehus og tilstanden er fremdeles alvorlig.

 
Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.