Brann på Brobekk

Brann på Brobekk

 

Det brenner i forbrenningsanlegget til Oslo kommune på Brobekk. Naboer oppfordres til å lukke vinduer som følge av den kraftige røykutviklingen.

Tekst:

Publisert:

Nødetatene fikk melding om brannen ved 14-tiden. Brannen er inne i selve forbrenningsanlegget og det massiv røykutvikling på Brobekk nå.

- Det begynte å brenne i søppel, og det kommer til å brenne en stund, sier operasjonsleder i Oslo politidistrikt til Akers Avis Groruddalen.

Røyken blåser mot nord og politiet oppfordrer derfor naboer til å holde vinduer lukket.

To ansatte befant seg inne på forbrenningsanlegget da brannen startet. Ingen av dem kom til skade.

- En av de som jobbet der, tok på seg en røykdykkermaske og fungerte som kjentmann for brannvesenet inne i bygningen, sier operasjonslederen.

Siste nytt i Nyheter

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

 
Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.