ANNONSE

Brann på Brobekk

Brann på Brobekk

 

Det brenner i forbrenningsanlegget til Oslo kommune på Brobekk. Naboer oppfordres til å lukke vinduer som følge av den kraftige røykutviklingen.

Tekst:

Publisert:

Nødetatene fikk melding om brannen ved 14-tiden. Brannen er inne i selve forbrenningsanlegget og det massiv røykutvikling på Brobekk nå.

- Det begynte å brenne i søppel, og det kommer til å brenne en stund, sier operasjonsleder i Oslo politidistrikt til Akers Avis Groruddalen.

Røyken blåser mot nord og politiet oppfordrer derfor naboer til å holde vinduer lukket.

To ansatte befant seg inne på forbrenningsanlegget da brannen startet. Ingen av dem kom til skade.

- En av de som jobbet der, tok på seg en røykdykkermaske og fungerte som kjentmann for brannvesenet inne i bygningen, sier operasjonslederen.

Siste nytt i Nyheter

Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

ANNONSE
Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

 
Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
ANNONSE