Brann ved Shell på Hasle

Brann ved Shell på Hasle

 

Det var full utrykning da et verksted ved Shell på Hasle stod i flammer i dag (fredag).

 

Politiet skal rundt klokka 11.15 ha fått inn melding om brann i en vaskehall på en Shellstasjon på Hasle. Det ble iverksatt en full utrykning hvor nærmere fem brannbiler ble tilkalt.

Store områder ble evakuert under brannen og innsatsleder i politiet, Tore Barstad forteller at de fortsatt leter etter skadde.

- Vi har evakuert et stort område rundt brannen, og dette fordi at vi fryktet det kunne oppstå eksplosjoner. Vi har ikke fått noen meldinger om skadde, men vi fortsetter å lete til vi er sikre, forteller innsatsleder Tore Barstad.

Et privat verksted

Innsatsleder Tore Barstad forteller at brannen startet i et privat verksted, men at de enda ikke har fått tak i eieren.

- Verkstedet hvor brannen utspilte seg er leid ut til en privatperson vi ikke kjenner til, men vi prøver fortsatt å få tak i vedkommende, forteller Barstad.

Verkstedet som sto i flammer skal hete 'Hasle Auto Sevice', og etter videre opplysninger fra politiet skal eieren være på ferie.

 

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.