Brannvesenet har gitt opp

Brannvesenet har gitt opp

 

To personer er kjørt til legevakta og brannvesenet har gitt opp å redde det brennende huset i Lilloseterveien på Ammerud.

Tekst:

Publisert:

-  Et eldre ektepar klarte å evakuere seg selv. De er kjørt til legevakta, men skal ikke være alvorlig skadet, sier operasjonsleder i Oslo politidistrikt, Christian Krohn Engeseth til Akers Avis Groruddalen.

Politiet fikk melding om brannen like etter klokken 13.00 fredag ettermiddag. Da brannvesenet kom på plass var eneboligen på Ammerud allerede overtent. Lenge var det fare for spredning.

-  Brannvesenet sier de har kontroll på brannen, men de har gitt opp å redde huset. De lar det brenne ned til grunnen, forteller Engeseth.

 

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.