Brannvesenet har kontroll

Brannvesenet har kontroll

 

Taufabrikken Timms Reperbane har brent ned og flere leiligheter i Agmund Bolts vei er også skadet i en storbrann på Teisen. Brannvesenet har nå kontroll på brannen.

Tekst:

Publisert:

De gamle lokalene til Timms Reperbane brant på kort tid ned til grunnen i kveld.

Taufabrikken ligger i Strømsveien 125. Også flere leiligheter i Agmund Bolts vei ble skadet i brannen.

Røykutviklingen var kraftig under brannen. Den store røykskya kunne ses over store deler av hovedstaden og boligområdet i Agmund Bolts vei var røyklagt. Det var fremdeles mye røyk i området i 18-tiden søndag kveld.

En periode var det stor eksplosjonsfare i området, men ifølge politiet er den nå over.

 

Innsatsleder Arve Røtterud sier til TV2 at brannvesnet nå driver med etterslokking.

 

- Seks leiligheter har fått brannskader. Nå skal vi kartlegge hvilke leiligheter som har fått røykskader og hvor mange som må bo andre steder i natt, sier Røtterud til TV2.

 

Politiet vet foreløpig ikke om brannårsaken.

 

 

 

Ingen ble personer ble skadet i brannen.

Siste nytt i Nyheter

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

 
Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.