Brenner for nærmiljøet

Brenner for nærmiljøet

 

Lindeberg kulturens venner ble stiftet for å gjøre nærmiljøet bedre - og Arne Storøy angrer ikke ett sekund.

Tekst:

Publisert:

 

-  Lindeberg-kulturens venner ble stiftet av flere engasjerte ildsjeler på Lindeberg som har lyst til å være med og skape noe positivt i sitt nærmiljø, sier initiativtaker og Lindeberg-beboer Arne Storøy.

 Siden oppstarten har venneforeningen blitt godt mottatt i nærmiljøet, og vennenes kulturfestival vokser for hvert år. Men kulturfestivalen er langt fra det eneste foreningen holder på med.

- Vi arrangerer dansekurs, yoga og kulturkveld. I tillegg til Lindeberg kulturfestival. I 2010 har vi også startet opp med teater-/dramagruppe med suksess. Det planlegger vi også å videreføre til høsten, sier han, og fortsetter:

- Da håper vi å få med enda flere. Alle som har lyst til å være med å bidra er velkommen til det.

 Foreningen tar også i mot all den hjelpen de kan få fra beboerne i nærmiljøet.

 - Hvordan kan folk bidra?

- De kan melde seg inn hos oss både som aktive eller passive medlemmer. Hjelpe til som frivillig for eksempel på Lindeberg kulturfestival eller noen av våre andre aktiviteter.

Foreningen er forøvrig registrert i frivillighetsregisteret og deltar i grasrotandelen.

-       - Vi oppfordrer selvfølgelig til å støtte oss, sier Storøy.

 

Siste nytt i Nyheter

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

 
- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.