Bygger om for millioner på Veitvet

Bygger om for millioner på Veitvet

 

Bydel Bjerkes Familiesenter er klare til å flytte inn i NAVs gamle lokaler på Veitvet. Men først skal det ombygges for 10 millioner kroner.

Tekst:

Publisert:

Det var en ivrig resultatsjef i Helsesøstertjenesten Anne Svello Knoph (bildet) som møtte opp på BU for å informere om Familiens hus.

- Familiesentret på Veitvet skal være en møteplass nær barn, unge og deres familier som fremmer helse og oppvekstvilkår, sier Svello Knoph.

Ifølge resultatsjef Svello Knoph vil cirka 95 prosent av befolkningen i bydelen benytte seg av denne tjenesten.

Hos PBE

Men før de kan flytte inn opplyser Terje Bestum i eiendomshuset Malling & Co at det skal ombygges.

- Akkurat nå venter vi på approbasjon da saken ligger til behandling i Plan- og bygningsetaten, sier Bestum.

- Går alt etter planene åpnes Familiesentret til våren.

Familiesentrets tjenester

Aktuelle tjenester som inngår i Familiens hus er:

Svangerskapsomsorg

Helsestasjon for barn

Åpen barnehage

Barnevernstjeneste

Pedagogisk psykologisk tjeneste

Sosialtjeneste

 

Siste nytt i Nyheter

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

 
Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.