ANNONSE

Byrådet freder Hestejordene

Byrådet freder Hestejordene

 

OL-byråd Ola Elvestuen forteller at Hestejordene på Linderud ikke vil bli som skiskytterarena under et eventuelt OL i 2022. Det blir heller ikke medie- og deltagerlandsby på Breivoll.

Tekst:

Publisert:

- Vi kommer til å ivareta Hestejordene, og det betyr at vi ikke går for skiskytterarena der. Når det er sagt, så kommer vi til å utrede Linderud videre og se på andre muligheter for å bygge en arena i området, sier Ola Elvestuen (V) til Akers Avis Groruddalen.

Årsaken til at Linderud ikke skrinlegges er at OL-byråden mener området passer konseptet «Games in the city» ypperlig - blant annet grunnet god kollektivdekning.

Han understreker at Lillomarka arena og Huken vil bli utredet videre for å se om det er mulig å arrangere OL der.

Akers Avis Groruddalen er også kjent med at Breivoll vrakes som mulig medie- og deltagerlandsby. Byrådet står nå igjen med alternativene Økern og Kjelsrud.

Les mer om saken i fredagens papirutgave av Akers Avis Groruddalen.

Siste nytt i Nyheter

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

ANNONSE
Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

 
ANNONSE