Byrådet freder Hestejordene

Byrådet freder Hestejordene

 

OL-byråd Ola Elvestuen forteller at Hestejordene på Linderud ikke vil bli som skiskytterarena under et eventuelt OL i 2022. Det blir heller ikke medie- og deltagerlandsby på Breivoll.

Tekst:

Publisert:

- Vi kommer til å ivareta Hestejordene, og det betyr at vi ikke går for skiskytterarena der. Når det er sagt, så kommer vi til å utrede Linderud videre og se på andre muligheter for å bygge en arena i området, sier Ola Elvestuen (V) til Akers Avis Groruddalen.

Årsaken til at Linderud ikke skrinlegges er at OL-byråden mener området passer konseptet «Games in the city» ypperlig - blant annet grunnet god kollektivdekning.

Han understreker at Lillomarka arena og Huken vil bli utredet videre for å se om det er mulig å arrangere OL der.

Akers Avis Groruddalen er også kjent med at Breivoll vrakes som mulig medie- og deltagerlandsby. Byrådet står nå igjen med alternativene Økern og Kjelsrud.

Les mer om saken i fredagens papirutgave av Akers Avis Groruddalen.

Siste nytt i Nyheter

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

 
- Oslos fineste NAV-lokaler

Bydel Bjerke har flyttet inn i nye lokaler «rett over veien» fra Økern senter. NAV har fått publikumsmottak i 1. etasje - og kan ikke få rost den nye utformingen nok.

Tar opp kampen <BR>mot «skremselskapital»

Jan Bøhler (Ap) foreslår at politiet kan iverksette oppholdsforbud for enkelte personer som er ute etter å bygge seg opp et voldsrykte for å virke farligere i et ungdomsmiljø. Nå skal justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) gå videre med saken.

Feiret på hesteryggen

Knut Røli fra Bydel Alna, Håvard Horpestad og Daniel av Ekenstam fra IKEA kløv opp på hesteryggen for å feire at Alna ridesenters oppholdsrom er ferdig oppusset - mens daglig leder Lene Kragh holdt godt i tømmene.