Byrådet freder Hestejordene

Byrådet freder Hestejordene

 

OL-byråd Ola Elvestuen forteller at Hestejordene på Linderud ikke vil bli som skiskytterarena under et eventuelt OL i 2022. Det blir heller ikke medie- og deltagerlandsby på Breivoll.

Tekst:

Publisert:

- Vi kommer til å ivareta Hestejordene, og det betyr at vi ikke går for skiskytterarena der. Når det er sagt, så kommer vi til å utrede Linderud videre og se på andre muligheter for å bygge en arena i området, sier Ola Elvestuen (V) til Akers Avis Groruddalen.

Årsaken til at Linderud ikke skrinlegges er at OL-byråden mener området passer konseptet «Games in the city» ypperlig - blant annet grunnet god kollektivdekning.

Han understreker at Lillomarka arena og Huken vil bli utredet videre for å se om det er mulig å arrangere OL der.

Akers Avis Groruddalen er også kjent med at Breivoll vrakes som mulig medie- og deltagerlandsby. Byrådet står nå igjen med alternativene Økern og Kjelsrud.

Les mer om saken i fredagens papirutgave av Akers Avis Groruddalen.

Siste nytt i Nyheter

Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

 
– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.