Celina er beste jente på sykkelen

Celina er beste jente på sykkelen

 

Celina Baade fra Stig skole på Haugenstua gikk til topps i jenteklassen, og sørget dermed for at Groruddalen også har en jente i Norgesmesterskapet.

Tekst:

Publisert:

- Det var gøy å delta, og enda bedre å vinne, sier Celina Baade.

Haugenstua-jenta sørget for storeslem til Groruddalen under konkurransen, og hun innrømmer at hun sykler mye. Før konkurransen øvde hun seg også litt i den oppmerkete løypa på skolen.

Det er nesten 20 år siden sist en elev fra Haugenstua skole gikk til topps i Oslomesterskapet i sykling. Trafikklærer Kari Ruud på Stig skole forteller at hun hadde tro på Celina før konkurransen.

- Alle i femtetrinn er med på en konkurranse på skolen først. Da så jeg at Celina var veldig mye bedre enn de andre. Det er mange år siden vi har hatt en elev som er like god til å sykle, sier Ruud.

 

Stor stas

Både skolens ledelse og klassekameratene synes det var stor stas at Celina gikk av med seieren. Da Akers Avis Groruddalen tok turen innom skolen, var det flere som la merke til den store pokalen hennes.

- Pokalen står på en hylle i stua, forteller Celina.

Trafikklærer Ruud forteller at hele skolen er stolte av resultatet hennes.

- Det er gøy når elevene våre lykkes. Elevene våre jobber hardt for å lykkes, sier hun.

 

 

Siste nytt i Nyheter

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

 
- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.