Dagen før dagen

Dagen før dagen

 

Barnehager i dalen gikk i tog 16. mai, fordi de ikke deltar i toget 17. mai.

Tekst:

Publisert:

- Sandbakken barnehage det er vi, vi er barna som er glad og fri, hurra, hurra, hurra, ropte barna i Sandbakken barnehage da de sammen med andre barnehager fra Årvoll- og Tonsenhagen- området gikk i 16. mai tog. Tonsenhagen skolekorps ledet som vanlig an foran i toget.

Sara (bilde) var en av de eldste i Sandbakken barnehage som fikk bære fanen som viser at barnehagen er 30 år gammel.

Som vanlig var det flere av barnehagebarna i toget som lurte på om det var lenge igjen til de skulle ta toget.

 

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.