Daniel hedret av Bydel Alna

Daniel hedret av Bydel Alna

 

Ellingsrud-gutten som gikk av med seieren i Norske talenter fikk gavesjegg av bydelen.

Ellingsrud-gutten Daniel Johansen Elmhari, som 27. mai i år gikk til topps i TV 2-programmet «Norske Talenter», ble hedret av bydelsutvalget i Bydel Alna med en gavesjekk på 1000 kroner og blomster da BU avviklet sist siste møte før sommerferien.

Sjekken ble overrakt av en glad og stolt BU-leder, Knut Røli (Ap), som hadde et samlet BU bak seg da han ønsket Daniel lykke til videre. Men han hadde også et ønske på vegne av BU, og det er at Daniel kommer tilbake ved en annen anledning og underholder i BU!

Den sympatiske unggutten som danset seg inn både i dommernes, publikums og tusenvis av tv-seeres hjerter, har sagt at han skal bruke premien til utdanning og til å bli enda litt bedre til å danse.

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.