Dansen skal feires

Dansen skal feires

 

Når Dansens dag braker løs på Rommen skole og kultursenter er det nok av stilarter å kose seg med - både av sceneinnslag og dansekurs.

Dansere fra Nasjonalballetten, Damini House of Culture og hip hop-dansere fra The Planet vil inspirere til dans under flere work­shops på kultursentret.

Her kan du velge og vrake mellom stilartene moderne dans, bangla, bollywood, hip hop og mer.

Det hele braker løs på kultursentret fredag 29. april klokka 17. Fra startskuddet fyres av og fram til klokka 19 kan du delta på én av de totalt fire arbeidsstasjonene som retter seg til barn, ungdom og foreldre. Her er det med andre ord noe for alle og enhver.

Forestilling

Fra klokka 19 blir det forestilling på Rommen scene med alt fra tåspiss og tyll, sæggebukser og sneakers til fargerike, indiske bollywood-kostymer. Kvelden avsluttes med et ungdomsprodusert show utendørs.

Dansens dager, fra 29. april til 1. mai, feieres nå for tolvte året på rad i Norge, og har som mål å øke oppmerksomheten rundt viktig­heten av dans som kunstform og påvirke myndigheter verden over til å inkludere dans i alle utdanningssystemer.

Hele 130 arrangementer er i år påmeldt i alle landets fylker med over 10.000 dansende deltakere, og dette er rekordstor oppslutning.

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.