ANNONSE

Danset seg gjennom toget

Danset seg gjennom toget

 

Tonsenhagen skolekorps fikk stor respons da de danset seg gjennom barnetoget til afrikanske rytmer.

Tekst:

Publisert:

- De har øvd veldig mye, forteller Audun Sanderud, som er korpsleder i hovedkorpset i Tonsenhagen skolekorps.

Dansingen er er et resultat av Norges Musikkorps Forbunds prosjekt «Bands crossing borders». Skolekorpsets dirigent har blant annet vært i Sør-Afrika, og det siste året har de lært opp instruktører fra Sør-Afrika. Disse deltok i barnetoget, og derfor ble det også afrikanske rytmer.

Sanderud forteller om en hektisk dag for korpset.

- De startet klokka sju og var gjennomvåte før flaggheisingen klokka åtte. Vi var veldig glade da sola kom, sier Sanderud.

Korpset har forøvrig 57 medlemmer til sammen i korpset og drilltroppen, og er stadig på utkikk etter nye medlemmer.

Entusiasmen fra korpset smittet også over på resten av skolen - blidere og mer entusiastiske elever i et 17.mai-tog skal du lete lenge etter.

Siste nytt i Nyheter

Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

ANNONSE
Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

 
Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
ANNONSE