Delte ut 3000 refleksbånd

Delte ut 3000 refleksbånd

 

Styret i Nedre Romerike Taxi har i år delt ut nærmere 3000 refleksbånd til førsteklassinger.

Refleksbåndene er delt ut til seksåringer i de kommunene som taxisentralen har som kjøreområde. Dette innebærer Skedsmo, Lørenskog, Rælingen, Fet, Nittedal, samt Oslo Nord.

- Styret har delt ut båndene på egenhånd, og dette har vi rukket å gjøre før skolestart. Refleks er et viktig utstyr for barn som ferdes ute på veiene, mener varamedlem Yassir Rafiq i taxisentralens styre.

Positivt

Før refleksbåndene ble delt ut, kontaktet styret rektor på de aktuelle barneskolene.

- Vi har fått positive tilbakemeldinger på dette. Førsteklassingene får hver sin refleks og refleksvest på første skoledag, så derfor valgte vi å gi ut refleksbånd, forklarer Rafiq.

- Hva er bakgrunnen for at dere gir ut refleksbånd?

- Groruddalen er et interessant område for oss. Ikke minst handler dette om sikkerheten til barna, sier Rafiq.

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.