Delte ut 3000 refleksbånd

Delte ut 3000 refleksbånd

 

Styret i Nedre Romerike Taxi har i år delt ut nærmere 3000 refleksbånd til førsteklassinger.

Refleksbåndene er delt ut til seksåringer i de kommunene som taxisentralen har som kjøreområde. Dette innebærer Skedsmo, Lørenskog, Rælingen, Fet, Nittedal, samt Oslo Nord.

- Styret har delt ut båndene på egenhånd, og dette har vi rukket å gjøre før skolestart. Refleks er et viktig utstyr for barn som ferdes ute på veiene, mener varamedlem Yassir Rafiq i taxisentralens styre.

Positivt

Før refleksbåndene ble delt ut, kontaktet styret rektor på de aktuelle barneskolene.

- Vi har fått positive tilbakemeldinger på dette. Førsteklassingene får hver sin refleks og refleksvest på første skoledag, så derfor valgte vi å gi ut refleksbånd, forklarer Rafiq.

- Hva er bakgrunnen for at dere gir ut refleksbånd?

- Groruddalen er et interessant område for oss. Ikke minst handler dette om sikkerheten til barna, sier Rafiq.

Siste nytt i Nyheter

– Kommer ikke til <BR>huset på prærien

De første 56 boligene av totalt 800 OBOS-leiligheter på Vollebekk hadde salgsstart tirsdag 25. april.

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta.

 
Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

- Oslos fineste NAV-lokaler

Bydel Bjerke har flyttet inn i nye lokaler «rett over veien» fra Økern senter. NAV har fått publikumsmottak i 1. etasje - og kan ikke få rost den nye utformingen nok.

Tar opp kampen <BR>mot «skremselskapital»

Jan Bøhler (Ap) foreslår at politiet kan iverksette oppholdsforbud for enkelte personer som er ute etter å bygge seg opp et voldsrykte for å virke farligere i et ungdomsmiljø. Nå skal justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) gå videre med saken.