ANNONSE

Dement mann funnet

 

Torsdag forsvant en mann fra korttidsavdeling på Furuset sykehjem. Nå er han kommet til rette.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
21.06.2015 kl 16:29

Politiet har lagt inn store ressurser på å finne mannen, som skal være dement. Frivillige har hjulpet til i den flere dager lange leteaksjonen.

Søndag ble mannen funnet i en båt på Nakkholmen.

– Tips fra publikum har ført til at savnede er tilrette på Nakkholmen. Han er i god behold og ble hentet av politibåt. Han følges opp av helse, skriver Oslo-politiet på sin twitter-konto.

Siste nytt i Nyheter

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

ANNONSE
Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

 
ANNONSE