Dement mann funnet

 

Torsdag forsvant en mann fra korttidsavdeling på Furuset sykehjem. Nå er han kommet til rette.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
21.06.2015 kl 16:29

Politiet har lagt inn store ressurser på å finne mannen, som skal være dement. Frivillige har hjulpet til i den flere dager lange leteaksjonen.

Søndag ble mannen funnet i en båt på Nakkholmen.

– Tips fra publikum har ført til at savnede er tilrette på Nakkholmen. Han er i god behold og ble hentet av politibåt. Han følges opp av helse, skriver Oslo-politiet på sin twitter-konto.

Siste nytt i Nyheter

– Kommer ikke til <BR>huset på prærien

De første 56 boligene av totalt 800 OBOS-leiligheter på Vollebekk hadde salgsstart tirsdag 25. april. Konsernsjef Daniel Kjørberg Siraj forteller om et boligområde i utvikling.

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017.

 
Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

- Oslos fineste NAV-lokaler

Bydel Bjerke har flyttet inn i nye lokaler «rett over veien» fra Økern senter. NAV har fått publikumsmottak i 1. etasje - og kan ikke få rost den nye utformingen nok.

Tar opp kampen <BR>mot «skremselskapital»

Jan Bøhler (Ap) foreslår at politiet kan iverksette oppholdsforbud for enkelte personer som er ute etter å bygge seg opp et voldsrykte for å virke farligere i et ungdomsmiljø. Nå skal justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) gå videre med saken.