Annonse: Grorud Senter

Grorud Senter

Den nye møteplassen

Om ikke lenge er Grorud Senter ferdig oppusset, med nye butikker, nye fasader og ikke minst et nytt bakeri og en sushirestaurant.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
03.04.2017 kl 21:55

Se bildet større

GLEDER SEG: Senterleder Jorunn Røed og eiendomssjef Oddbjørn Oland i Scala eiendom utenfor den nyoppussede butikken Boys of Europe. I disse dager står arbeiderne Tadas Varkala og Aurimas Damasauskas (på liften) fra Eurosalg på for å ferdigstille fasadene til butikkene.

Se bildet større

SLIK BLIR DET: Slik skal fasadene inne på Grorud senter se ut til påske. Det nye designet er laget av Radius Design, mens Scala eiendom er byggherre. FOTO: Radius Design

Nyåpning 6. april

Grorud Senter har gjennom den siste tiden gjennomgått en rehabilitering.

Det er interiørarkitektene
Radius Design som står for designet, eiendomsselskapet Scala eiendom er byggherre.

Det kommer flere nye forretninger
til Grorud Senter:
• Kitch'n
• Princess
• CMYK Outlet
• Bakeriet
• Osushi

Senteret inviterer til
stor nyåpningsfest
torsdag 6. april.

Senteret, som lenge har hatt behov for oppussing, skal stå klart til påske. Med et mer levende senter og pulserende liv, er håpet nå at flere vil ta turen innom.

– Det viktigste for oss er å skape et godt sted for shopping og en hyggelig møteplass for dem som bor på Grorud. Det er noe som har vært etterlengtet, sier senterleder Jorunn Røed.

Senteret har holdt åpent under hele oppussings-perioden, slik at kundene selv har fått med seg at det er mye som skjer. Og senterlederen er imponert over både arbeidet og tålmodigheten.

– Arbeiderne har jobbet veldig effektivt og vært flinke til å sikre områdene med byggegjerder. Kundene har vært flinke til å bruke senteret, så det vil jeg både rose og takke dem for, sier Røed.

Alt på ett sted

Fremover skal vi stifte bekjentskap med de nye butikkene Kitch’n, Princess, CMYK Outlet, Bakeriet og Osushi.
– Målet har vært å få til et senter hvor man kan finne alt man trenger. Det føler vi nå at vi har klart, sier eiendomssjef Oddbjørn Oland.

Også flere av de eksisterende butikkene er blitt pusset opp, og det er en helhet i hele prosjektet.
– Meny får blant annet fruktavdelingen sin mer ut i senteret, og blomstene fra Mester Grønn blir også å se i fellesarealene. Samtidig som Vita og Sunkost har fått mer åpne lokaler. Norli åpner nyoppusset butikk med en egen Ringo leketøysavdeling, forteller eiendomssjefen.

Senteret får nå også et nytt bakeri og en egen sushirestaurant med take away-muligheter. Noe som har vært svært etterlengtet blant lokalbefolkningen.
– Bakeriet skal åpnes midt i senteret der skobutikken lå tidligere, mens Osushi åpner allerede neste uke i lokalet ved siden av Anexet på utsiden.

Unikt design

I disse dager ferdigstilles oppussingen og de nye fasadene. Det nye designet er laget av Radius design, som ønsket at Grorud Senter skulle skille seg ut.

– Tankene bak designet på Grorud Senter var å gå bort fra det klassiske kjøpesenterutseendet, og heller gi fellesarealene en egen karakter, som er unik for senteret.

– Vi ønsket å skape et senter med en særegen karakter som kanskje gir en mer «hjemme hos»-følelse enn et klassisk kjøpesenter, sier interiørarkitekt i Radius design, Trygve Flebu Jørundland.

Alt på senteret er med andre ord nytt, fra gulv til tak. Vegger er fjernet og butikker har fått mer åpne lokaler.

– Stein på gulvet, tre og metall som dekorelementer, brune, svarte og mørkegrå farger på vegger og himling er med på å skape en lun og tidløs atmosfære, sier han.

Siste nytt i Nyheter

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

 
- Oslos fineste NAV-lokaler

Bydel Bjerke har flyttet inn i nye lokaler «rett over veien» fra Økern senter. NAV har fått publikumsmottak i 1. etasje - og kan ikke få rost den nye utformingen nok.

Tar opp kampen <BR>mot «skremselskapital»

Jan Bøhler (Ap) foreslår at politiet kan iverksette oppholdsforbud for enkelte personer som er ute etter å bygge seg opp et voldsrykte for å virke farligere i et ungdomsmiljø. Nå skal justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) gå videre med saken.

Feiret på hesteryggen

Knut Røli fra Bydel Alna, Håvard Horpestad og Daniel av Ekenstam fra IKEA kløv opp på hesteryggen for å feire at Alna ridesenters oppholdsrom er ferdig oppusset - mens daglig leder Lene Kragh holdt godt i tømmene.