ANNONSE

- Den skal hete Solparken

- Den skal hete Solparken

 

Lørdag ble det nye parkanlegget på Slettaløkka åpnet. Lane Sun (7) bestemte navnet på den nye parken, «Solparken», og får en benk oppkalt etter seg.

Under åpningen av den lille parken på Slettaløkka hadde de som ville muligheten til å komme med forslag til hva parken skulle hete.

Dersom vinneren av navnekonkurransen bodde i Sletteløkka Boligsameie, skulle vedkommende få slippe å betale fellesutgifter i juli måned.

Da en gutt på syv år som bor i en av leilighetene trippet opp for å ta imot gevinsten, var det åpenlyst at det ikke er han som betaler husleien hjemme.

- Tror du at du får noen penger fra mamma og pappa da, siden de slipper å betale i juli? Spurte Trude Mette Johansen fra «Stikk innom»-kontoret.

- Det vet jeg ikke, svarte Lane Sun (7).

Som vinner av navnekonkurransen vil Lane også få en av benkene i parken oppkalt etter seg.

- Blir det kult, da?

- Jo, men det var egentlig pappa som fant på navnet, da, forteller den sjarmerende vinneren.

Navneforslaget til Lane Sun (7) falt tydelig i smak hos juryen under navnekonkurransen lørdag.

I juryen satt bydelsutvalgsleder Torstein Winger (Ap) og styreleder i Sletteløkka Boligsameie, Trond Nilsen. De hadde nok av forslag å lese gjennom før de utnevnte vinnerforslaget.

Når parken nå er offisielt åpnet vil den forhåpentligvis være en trivelig møteplass for lokalmiljøet, og at det finnes håp i dalen poengterte også Svend Berg.

Han fremførte en selvskreven sang, «Håp for Groruddalen», til en melodi av Lasse Strøm.

Siste nytt i Nyheter

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

ANNONSE
Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

 
ANNONSE