- Den skal hete Solparken

- Den skal hete Solparken

 

Lørdag ble det nye parkanlegget på Slettaløkka åpnet. Lane Sun (7) bestemte navnet på den nye parken, «Solparken», og får en benk oppkalt etter seg.

Under åpningen av den lille parken på Slettaløkka hadde de som ville muligheten til å komme med forslag til hva parken skulle hete.

Dersom vinneren av navnekonkurransen bodde i Sletteløkka Boligsameie, skulle vedkommende få slippe å betale fellesutgifter i juli måned.

Da en gutt på syv år som bor i en av leilighetene trippet opp for å ta imot gevinsten, var det åpenlyst at det ikke er han som betaler husleien hjemme.

- Tror du at du får noen penger fra mamma og pappa da, siden de slipper å betale i juli? Spurte Trude Mette Johansen fra «Stikk innom»-kontoret.

- Det vet jeg ikke, svarte Lane Sun (7).

Som vinner av navnekonkurransen vil Lane også få en av benkene i parken oppkalt etter seg.

- Blir det kult, da?

- Jo, men det var egentlig pappa som fant på navnet, da, forteller den sjarmerende vinneren.

Navneforslaget til Lane Sun (7) falt tydelig i smak hos juryen under navnekonkurransen lørdag.

I juryen satt bydelsutvalgsleder Torstein Winger (Ap) og styreleder i Sletteløkka Boligsameie, Trond Nilsen. De hadde nok av forslag å lese gjennom før de utnevnte vinnerforslaget.

Når parken nå er offisielt åpnet vil den forhåpentligvis være en trivelig møteplass for lokalmiljøet, og at det finnes håp i dalen poengterte også Svend Berg.

Han fremførte en selvskreven sang, «Håp for Groruddalen», til en melodi av Lasse Strøm.

Siste nytt i Nyheter

36 nye leiligheter <BR>der det før var butikk

Planene for Lavrans vei 1B er å rive bygget til den tidligere nærbutikken i Smalvollskogens borettslag og erstatte den med en boligblokk.

Vurderer beboerparkering i Bjerke bydel

Bydel Bjerke har tatt opp beboerparkering som et aktuelt tiltak mot villparkering.

 
– Kommer ikke til <BR>huset på prærien

De første 56 boligene av totalt 800 OBOS-leiligheter på Vollebekk hadde salgsstart tirsdag 25. april.

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017. Hovedmålet er å rense overvannet som siver inn til søppelfyllingen under sletta.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.