Det ble fjerdeplass

Det ble fjerdeplass

 

Gjengen fra Badet Raceway tok i helga fjerde plass i EM i bilbanekjøring. De kjørte 2274 runder.

Tekst:

Publisert:

- Det er vi veldig fornøyd med. Målet var blant topp seks, og det klarte vi, forteller Glenn Wennerberg.

Det var et team fra Nederland som tok førsteplassen med 2400 runder, og fikk dermed pokalen med hjem.

- Det var fortjent, mener gjengen fra Badet Raceway.

Rundt 45 personer fra ti land inntok lokalene. Circa 40 minutter hver sto de før de trengte pause og en annen fra samme team tok over.

- Det ble mye pølse, pizza og sjokolade, humrer gjengen, som holdt på i over et døgn.

Arrangementet var vellykket. Badet Raceway fikk også forespørsel om å arrangere EM til neste år.

- Det er gøy å bli spurt, men vi kan ikke svare et bekreftende ja på det ennå. Nå må vi legge helgens EM bak oss før vi kan begynne på neste, forteller Wennerberg.

 

Siste nytt i Nyheter

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

 
- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.