ANNONSE

Det brenner på Grorud

Det brenner på Grorud

 

Akkurat nå brenner det i et rekkehus i Teppaveien på Grorud.

Politi og brannvesen fikk melding om brannen klokka halv åtte, torsdag kveld, og rykket ut med store mannskaper til rekkehuset som ligger på nedsiden av Grorud kirke.

Brannen startet i et av enderekkehusene, med har spredd seg til de øvrige leilighetene i boligkomplekset. Brannvesenet jobber for å hindre ytterligere spredning.

29 mennesker er evakuert.

Ingen mennesker eller dyr skal, etter det avisa kjenner til, være skadet.

I forbindelse med brannen har politiet stengt en rekke veier. ikke bare de nærmeste, som Kirkesvingen bak Grorud kirke, men også Trondheimsveien ved Kalbakken.

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

ANNONSE
Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

 
Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

 
ANNONSE