- Det er ikke funnet sprengstoff på Sletteløkka

- Det er ikke funnet sprengstoff på Sletteløkka

 

Politiet tar nå ned sperringene på Sletteløkka og forlater stedet. Samtidig mottar avisa følgende pressemelding fra politiet:

Det er ikke funnet sprengstoff på Sletteløkka

Etter opplysninger som framkom i forbindelse med den pågående etterforskningen gikk væpnet politi til aksjon på Sletteløkka rett før kl. 12 i dag. Det er ikke funnet sprengstoff på dette stedet, og de anholdte personene er dimittert. Politiet har ikke holdepunkter for å kunne sette disse personene i sammenheng med terroraksjonen.

Akers Avis Groruddalen er ikke kjent med hvorfor politiet aksjonerte på den aktuelle tomta, men til Nettavisen sier eieren - Satendir Virsingh - «at politiet har fortalt meg at de aksjonerte etter et tips» (...) fra den siktede 32-åringen.

Under aksjonen pågrep politiet seks personer. De er sluppet fri igjen.

Les fra tidligere i dag:

o Væpnet politiaksjon på Sletteløkka

Siste nytt i Nyheter

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

 
- Oslos fineste NAV-lokaler

Bydel Bjerke har flyttet inn i nye lokaler «rett over veien» fra Økern senter. NAV har fått publikumsmottak i 1. etasje - og kan ikke få rost den nye utformingen nok.

Tar opp kampen <BR>mot «skremselskapital»

Jan Bøhler (Ap) foreslår at politiet kan iverksette oppholdsforbud for enkelte personer som er ute etter å bygge seg opp et voldsrykte for å virke farligere i et ungdomsmiljø. Nå skal justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) gå videre med saken.

Feiret på hesteryggen

Knut Røli fra Bydel Alna, Håvard Horpestad og Daniel av Ekenstam fra IKEA kløv opp på hesteryggen for å feire at Alna ridesenters oppholdsrom er ferdig oppusset - mens daglig leder Lene Kragh holdt godt i tømmene.