- Det er ikke funnet sprengstoff på Sletteløkka

- Det er ikke funnet sprengstoff på Sletteløkka

 

Politiet tar nå ned sperringene på Sletteløkka og forlater stedet. Samtidig mottar avisa følgende pressemelding fra politiet:

Det er ikke funnet sprengstoff på Sletteløkka

Etter opplysninger som framkom i forbindelse med den pågående etterforskningen gikk væpnet politi til aksjon på Sletteløkka rett før kl. 12 i dag. Det er ikke funnet sprengstoff på dette stedet, og de anholdte personene er dimittert. Politiet har ikke holdepunkter for å kunne sette disse personene i sammenheng med terroraksjonen.

Akers Avis Groruddalen er ikke kjent med hvorfor politiet aksjonerte på den aktuelle tomta, men til Nettavisen sier eieren - Satendir Virsingh - «at politiet har fortalt meg at de aksjonerte etter et tips» (...) fra den siktede 32-åringen.

Under aksjonen pågrep politiet seks personer. De er sluppet fri igjen.

Les fra tidligere i dag:

o Væpnet politiaksjon på Sletteløkka

Siste nytt i Nyheter

- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

 
Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.