- Det var et helvete

- Det var et helvete

 

Les bloggen til Romsås-jenta Prableen Kaur som spilte død for å slippe unna massemorderen på Utøya.

Tekst:

Publisert:

I bloggen sin forteller hun om at AUF-folket hadde et møte om bombingen av regjeringskvartalet.

- Vi trøstet oss med at vi var trygge på en øy. Ingen visste at helvete ville bryte ut hos oss også, skriver hun.

Les hele Kaurs historie her.

Plutselig begynne skuddene å regne rundt hodet hennes. Kaur flyktet først ut et vindu før hun løp og gjemte seg i skogen. Da gjerningsmannen kom, spilte Romsås-jenta død.

«Han skjøt de rundt meg. Jeg ble liggende. Jeg tenkte: "Nå er det over. Han er her. Han tar meg. Nå dør jeg." Folk skrek. Jeg hørte at andre ble skutt», skriver hun.

Til slutt valgte Kaur å svømme seg i sikkerhet.

- Jeg er glad for at jeg lever. For at Gud passet på meg. Det er så mange følelser, så mange tanker. Jeg tenker på alle de pårørende. På alle jeg har mistet. På det helvete som er og var på øya. Sommerens vakreste eventyr er forvandlet til Norges verste mareritt.

Siste nytt i Nyheter

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

 
- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.