DNB avd. Kalbakken

VI KAN KALBAKKEN Kalbakken er kjent for en landets eldste steinhvelvbruer, Kalbakkbrua fra rundt 1790, som i sin tid førte den gamle Trondheimsveien...

VI KAN KALBAKKEN

Kalbakken er kjent for en landets eldste steinhvelvbruer, Kalbakkbrua fra rundt 1790, som i sin tid førte den gamle Trondheimsveien over Alnaelva. I dag er det først og fremst den attraktive beliggenheten, med Oslo sentrum et kvarters tid vestover med t-banens linje 5 og Lillomarka i gangavstand mot nord, som trekker nye beboere til Kalbakken.

Besøk oss i Nedre Kalbakkvei 4. Herfra har vi god oversikt over boligmarkedet på Oslos østkant, spesielt Kalbakken, og vi føler oss like hjemme i blokkleilighetene, som i eneboligene og rekkehusene som finnes her. God lokalkunnskap, bransjens beste markedsføring i alle kanaler og et tett samarbeid med både DNB Bank og mer enn 15 andre DNB Eiendom-kontorer i Oslo-området gjør oss til en sterk samarbeidspartner enten du skal kjøpe eller selge.

Siste nytt i Nyheter

- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

 
Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.