DNB avd. Kalbakken

VI KAN KALBAKKEN Kalbakken er kjent for en landets eldste steinhvelvbruer, Kalbakkbrua fra rundt 1790, som i sin tid førte den gamle Trondheimsveien...

VI KAN KALBAKKEN

Kalbakken er kjent for en landets eldste steinhvelvbruer, Kalbakkbrua fra rundt 1790, som i sin tid førte den gamle Trondheimsveien over Alnaelva. I dag er det først og fremst den attraktive beliggenheten, med Oslo sentrum et kvarters tid vestover med t-banens linje 5 og Lillomarka i gangavstand mot nord, som trekker nye beboere til Kalbakken.

Besøk oss i Nedre Kalbakkvei 4. Herfra har vi god oversikt over boligmarkedet på Oslos østkant, spesielt Kalbakken, og vi føler oss like hjemme i blokkleilighetene, som i eneboligene og rekkehusene som finnes her. God lokalkunnskap, bransjens beste markedsføring i alle kanaler og et tett samarbeid med både DNB Bank og mer enn 15 andre DNB Eiendom-kontorer i Oslo-området gjør oss til en sterk samarbeidspartner enten du skal kjøpe eller selge.

Siste nytt i Nyheter

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

 
- Oslos fineste NAV-lokaler

Bydel Bjerke har flyttet inn i nye lokaler «rett over veien» fra Økern senter. NAV har fått publikumsmottak i 1. etasje - og kan ikke få rost den nye utformingen nok.

Tar opp kampen <BR>mot «skremselskapital»

Jan Bøhler (Ap) foreslår at politiet kan iverksette oppholdsforbud for enkelte personer som er ute etter å bygge seg opp et voldsrykte for å virke farligere i et ungdomsmiljø. Nå skal justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) gå videre med saken.

Feiret på hesteryggen

Knut Røli fra Bydel Alna, Håvard Horpestad og Daniel av Ekenstam fra IKEA kløv opp på hesteryggen for å feire at Alna ridesenters oppholdsrom er ferdig oppusset - mens daglig leder Lene Kragh holdt godt i tømmene.