DNB avd. Økern

Vi kan Økern Økern forbindes gjerne med Økernsenteret, et av byens eldste kjøpesentre, og med sine 18 etasjer det høyeste kontorbygget i Oslo da de...

Vi kan Økern

Økern forbindes gjerne med Økernsenteret, et av byens eldste kjøpesentre, og med sine 18 etasjer det høyeste kontorbygget i Oslo da det ble bygget i 1970. I dag foreligger det planer som skal gjøre Økern til fremtidens lokalsamfunn i løpet av de nærmeste årene; et mangfoldig og moderne bysentrum med boliger, butikker, kultur- og servicetilbud, opplevelser og rekreasjon. Denne fremtiden kan du bli en del av.

Stikk innom DNB Eiendom på Økernsenteret. Herfra har vi god oversikt over boligmarkedet på Økern og bydelene rundt. Spør oss om mulighetene, nå og i årene fremover. Dyktige meglere som kjenner lokalmijøet, kombinert med bransjens beste markedsføring, på trykk, web og mobil,  gjør oss til en solid samarbeidspartner, enten du skal kjøpe eller selge. Og skulle du vurdere andre bydeler, har vi 15 andre kontorer i Oslo, som står klare til å bistå med sin lokalkunnskap og kompetanse.

Siste nytt i Nyheter

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.

Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.

 
Groruddalen: «Lengre fram i tid og på lang sikt»

Byrådet inviterte til folkemøte på Årvoll gård om hva revisjonen av kommuneplanens samfunnsdel betyr for Groruddalen. Ifølge byråd Hanna Marcussen er det mange planer i lufta for blant annet Rommen og Grorud - men de ser ikke ut til å bli realisert med det første.

IKEA hjelper Asma (25) med fremtiden

Arbeidsminister Anniken Hauglie (H) og ordfører Marianne Borgen fikk møte Asma (25) som har vært åtte måneder i Norge. Hun har akkurat hatt sin første arbeidsdag på IKEA Furuset som en del av det første pilotprosjektet i den nye Groruddals-satsingen.

Syv nye skoler får gratis kjernetid

Flere elever på 1. trinn i Bjerke bydel får nå tilbud om gratis kjernetid i aktivitetsskolen (AKS). Byrådet forlenger nå tilbudet til å gjelde syv nye skoler i Groruddalen, som gjør at alle bydelene har fått tilbudet.