ANNONSE

DNB avd. Økern

Vi kan Økern Økern forbindes gjerne med Økernsenteret, et av byens eldste kjøpesentre, og med sine 18 etasjer det høyeste kontorbygget i Oslo da de...

Vi kan Økern

Økern forbindes gjerne med Økernsenteret, et av byens eldste kjøpesentre, og med sine 18 etasjer det høyeste kontorbygget i Oslo da det ble bygget i 1970. I dag foreligger det planer som skal gjøre Økern til fremtidens lokalsamfunn i løpet av de nærmeste årene; et mangfoldig og moderne bysentrum med boliger, butikker, kultur- og servicetilbud, opplevelser og rekreasjon. Denne fremtiden kan du bli en del av.

Stikk innom DNB Eiendom på Økernsenteret. Herfra har vi god oversikt over boligmarkedet på Økern og bydelene rundt. Spør oss om mulighetene, nå og i årene fremover. Dyktige meglere som kjenner lokalmijøet, kombinert med bransjens beste markedsføring, på trykk, web og mobil,  gjør oss til en solid samarbeidspartner, enten du skal kjøpe eller selge. Og skulle du vurdere andre bydeler, har vi 15 andre kontorer i Oslo, som står klare til å bistå med sin lokalkunnskap og kompetanse.

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

ANNONSE
Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

 
Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

 
ANNONSE