DNB avd. Stovner

Gamle villastrøk og nye tider En gang var Stovnerområdet en jorbruksbygd, men på begynnelsen av 1900-tallet begynte utbyggingen av det som skulle bl...

Gamle villastrøk og nye tider

En gang var Stovnerområdet en jorbruksbygd, men på begynnelsen av 1900-tallet begynte utbyggingen av det som skulle bli en av de største drabantbyene nordøst i byen. Villabebyggelsen fra den gang utgjør Gamle Stovner, og er i dag omgitt av moderne boligblakker, T-bane-stasjoner, skoler og kjøpesentre. I likhet med nabostrøkene, har Stovner forvandlet seg fra landlig utkantstrøk til levende, urbant senter.

Vi kan Østkanten

Stikk innom DNB Eiendom i første etasje på Stovner Senter. Herfra har vi god oversikt over boligmarkedet på Oslos østkant. Lokal kunnskap kombinert med bred markedsføring i alle kanaler,  gjør oss til en viktig aktør på det lokale boligmarkedet - og en sterk samarbeidspartner for deg som vurderer å kjøpe eller selge bolig her. Og skulle du være interessert i andre deler av byen, har vi 15 andre kontorer i Oslo, som står klare til å bistå med sin lokalkunnskap og kompetanse.

Siste nytt i Nyheter

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

 
Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.