ANNONSE

Død person funnet i utbrent bil

Død person funnet i utbrent bil

 

En mann er funnet skutt og drept i en utbrent bil innerst i Haugerudveien.

Tekst:

Publisert:

Politiet fikk melding om skyting på Haugerud ved 18.30-tiden mandag kveld. Da de kom til stedet sto en personbil i brann. Inne i denne fant politiet en død person.

Den utbrente bilen står på parkeringsplassen mellom Haugerudveien 88 og Haugerudveien 87 - det vil si mellom en av høyblokkene på Haugerid og Solfjellet barnehage.

Politiets innsatsleder på stedet, Thor Langli, bekrefter at en mann er funnet død inne i bilen.

Da Akers Avis Groruddalen ankommer Haugerud jakter bevæpnet politi på gjerningsmannen. Hunder deltar i letingen. Politiet skal ha opplysninger om gjerningsmannen.

Flere Haugerud-beboere avisen prater med på stedet synes hendelsen er skremmende.

- Det er skummelt når sånn skjer i nærmijøet, sier en kvinnelig beboer, da hun får vite hva som har skjedd.

 Ved 21-tiden mandag kveld melder dagbladet.no at en person er pågrepet i forbindelse med drapet.

Siste nytt i Nyheter

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

ANNONSE
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

 
Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

– Bygg heller i umoderne industriområder

Pia Farstad von Hall (H) reagerer på at det kun har vært en økning på fem prosent i antall nye boliger i Groruddalen fra 2000. Hun mener industriområdene som trenger moderne utvikling ligger brakk, og slår ring om småhusene i Groruddalen.

Trygg sykkelparkering på Grorud

For en stund siden utlyste FutureBuilt, Oslo og Bærum kommuner en konkurranse om nye sykkelhotell i Oslo - et av dem skal ligge på Grorud T-banestasjon. Nå er vinneren trukket ut.

 
ANNONSE