Dødsbrann på Gamle Stovner

Dødsbrann på Gamle Stovner

 

En mannsperson er bekreftet omkommet etter at det brøt ut brann i en tomannsbolig på Gamle Stovner fredag kveld.

Tekst:

Publisert:

Rett før klokken ti fredag kveld fikk politiet melding om at det var brutt ut brann i en tomannsbolig på Gamle Stovner. Boligen består av flere boenheter, og huser flere mennesker. Innsatsleder Thor Langli bekrefter ovenfor avisen at en mann er omkommet, og at personer ble evakuert.

- Røykdykkere gikk inn i rommet det var røyk i, og der fant de en død mannsperson. Han ble erklært død av lege 22.30, sier Langli. Akers Avis Groruddalen erfarer at den omkomne befant seg i underetasjen.

Eneboligen ble påført mindre skader i brannen. Brannmannskapene fikk raskt kontroll over brannen. Årsaken til brannen er ikke klar, men det foreligger ingen mistanke om noe kriminelt.

Nærmere 20 utrykningskjøretøy befant seg i området rundt eneboligen, og sjokkerte naboer var vitne til et massivt oppbud av politi, røykdykkere, brannmannskap og ambulansepersonell.

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.