ANNONSE

Dødsbrann på Gamle Stovner

Dødsbrann på Gamle Stovner

 

En mannsperson er bekreftet omkommet etter at det brøt ut brann i en tomannsbolig på Gamle Stovner fredag kveld.

Tekst:

Publisert:

Rett før klokken ti fredag kveld fikk politiet melding om at det var brutt ut brann i en tomannsbolig på Gamle Stovner. Boligen består av flere boenheter, og huser flere mennesker. Innsatsleder Thor Langli bekrefter ovenfor avisen at en mann er omkommet, og at personer ble evakuert.

- Røykdykkere gikk inn i rommet det var røyk i, og der fant de en død mannsperson. Han ble erklært død av lege 22.30, sier Langli. Akers Avis Groruddalen erfarer at den omkomne befant seg i underetasjen.

Eneboligen ble påført mindre skader i brannen. Brannmannskapene fikk raskt kontroll over brannen. Årsaken til brannen er ikke klar, men det foreligger ingen mistanke om noe kriminelt.

Nærmere 20 utrykningskjøretøy befant seg i området rundt eneboligen, og sjokkerte naboer var vitne til et massivt oppbud av politi, røykdykkere, brannmannskap og ambulansepersonell.

Siste nytt i Nyheter

Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

ANNONSE
Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

 
Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
ANNONSE