ANNONSE

Dødsbrann på Tveita

Dødsbrann på Tveita

FRA 2013: Dette bildet er fra en brann i samme område i 2013, også i Nåkkves vei på Tveita.

En kvinne har omkommet i en brann i Nåkkves vei på Tveita. Det er den andre dødsbrannen på få år i de samme boligblokkene.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
15.06.2017 kl 10:20

I følge politiet på Twitter fikk de meldingen i morgentimene denne torsdagen. Leiligheten ligger i 9. etasje i Nåkkves vei 5 på Tveita, og én person fikk i seg røyk. Det var ikke spredningsfare, og brannen ble raskt slukket. Personen som omkom er ennå ikke endelig identifisert, men de pårørende er varslet.

- Politiet fikk flere telefoner litt før klokken klokka halv sju i dag tidlig. Mange enheter fra brannvesen, helse og politi rykket ut til stedet. Det ble meldt om flammer ut av leilighet i niende etasje, forteller pressevakt Roar Hanssen i en pressemelding.

– Den døde er ikke endelig identifisert, men det er grunn til på tro at det er beboeren i den brannutsatte leiligheten, en kvinne i 70-årene. Nærmeste pårørende er nå varslet.

Politiets kriminalteknikere jobber nå på steder for å finne årsaken til brannen.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

ANNONSE
Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

 
Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
ANNONSE