ANNONSE

Drahjelp fra familien sikret drømmejobben

Drahjelp fra familien sikret drømmejobben

 

Oddrun Thingnes er grafisk utdannet, men har alltid hatt interiør som en stor interesse. Etter drahjelp fra familien har hun nå realisert butikkdrømmen.

Thingnes' aller første jobb var i butikk, men etablering av en egen butikk ble ikke virkelighet før hennes mann satte henne på tanken.

- Det var faktisk han som foreslo at jeg skulle starte butikk. Jeg har fått god hjelp av hele familien til å realisere dette. Datteren min jobber her allerede som ekstrahjelp, og snart skal også sønnen min begynne, smiler Oddrun Thingnes.

Sist torsdag åpnet dørene til «Til bords» på Linderud senter for første gang.

Familiebedrift

- Jeg var litt spent på hvordan det kom til å være å jobbe med datteren min, men det har rett og slett bare vært morsomt. Dette er jo nesten som en familiebedrift, ler Thingnes.

Lokalene, som har stått tomme i lang tid, har hele Thingnes-familien brukt mye tid på å bygge opp med alt du forventer i et glassmagasin. Siden åpningsdagen har butikken dessuten vært hyppig besøkt.

- Jeg har fått tilbakemeldinger om at det har vært en etterlengtet butikk, så det er hyggelig å høre, smiler Thingnes.

Siste nytt i Nyheter

- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

ANNONSE
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

 
Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
ANNONSE