Drahjelp fra familien sikret drømmejobben

Drahjelp fra familien sikret drømmejobben

 

Oddrun Thingnes er grafisk utdannet, men har alltid hatt interiør som en stor interesse. Etter drahjelp fra familien har hun nå realisert butikkdrømmen.

Thingnes' aller første jobb var i butikk, men etablering av en egen butikk ble ikke virkelighet før hennes mann satte henne på tanken.

- Det var faktisk han som foreslo at jeg skulle starte butikk. Jeg har fått god hjelp av hele familien til å realisere dette. Datteren min jobber her allerede som ekstrahjelp, og snart skal også sønnen min begynne, smiler Oddrun Thingnes.

Sist torsdag åpnet dørene til «Til bords» på Linderud senter for første gang.

Familiebedrift

- Jeg var litt spent på hvordan det kom til å være å jobbe med datteren min, men det har rett og slett bare vært morsomt. Dette er jo nesten som en familiebedrift, ler Thingnes.

Lokalene, som har stått tomme i lang tid, har hele Thingnes-familien brukt mye tid på å bygge opp med alt du forventer i et glassmagasin. Siden åpningsdagen har butikken dessuten vært hyppig besøkt.

- Jeg har fått tilbakemeldinger om at det har vært en etterlengtet butikk, så det er hyggelig å høre, smiler Thingnes.

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.