ANNONSE

Dramatisk Rødtvet-brann

Dramatisk Rødtvet-brann

 

To familier ble sendt til Legevakta med røykskader etter at det brøt ut brann i garasjen mellom boligene. Brannen spredte seg til begge husene, som har store brann, vann- og røykskader.

Tekst:

Publisert:

Hele 31 personer ble evakuert under brannen, som begynte i en garasje i Sølve Solfengs vei på Rødtvet ved halv seks-tiden søndag morgen.- De måtte evakuere alle naboene på grunn av røyken, og en nabo lenger nede i veien åpnet dørene for oss, sier nabo Hilde Jacobsen.Må rivesBrannårsaken er foreløpig ukjent, men skadene er svært omfattende. Takene i begge husene har rast sammen.- Husene må nok rives og bygges opp igjen, men det kan hende noen verdier kan reddes ut. Vi holder på med etterslukk for å være sikre på at det ikke blusser opp igjen, sier brannmester ved Bryn brannstasjon, Egil Torbjørnsen.Han forteller at denne typen brann krever store ressurser fra brannvesenet, blant annet et stort forbruk av røykdykkere.Familiene som nå er husløse består av til sammen fire voksne og fire barn.Mer om brannen og flere bilder i onsdagsavisa.

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

To menn er pågrepet i forbindelse med drapet på Hellerud 15. juni. De ble pågrepet i utlandet og siktet for drap/medvirkning til drap.

ANNONSE
- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

 
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

 
ANNONSE