Dramatisk Rødtvet-brann

Dramatisk Rødtvet-brann

 

To familier ble sendt til Legevakta med røykskader etter at det brøt ut brann i garasjen mellom boligene. Brannen spredte seg til begge husene, som har store brann, vann- og røykskader.

Tekst:

Publisert:

Hele 31 personer ble evakuert under brannen, som begynte i en garasje i Sølve Solfengs vei på Rødtvet ved halv seks-tiden søndag morgen.- De måtte evakuere alle naboene på grunn av røyken, og en nabo lenger nede i veien åpnet dørene for oss, sier nabo Hilde Jacobsen.Må rivesBrannårsaken er foreløpig ukjent, men skadene er svært omfattende. Takene i begge husene har rast sammen.- Husene må nok rives og bygges opp igjen, men det kan hende noen verdier kan reddes ut. Vi holder på med etterslukk for å være sikre på at det ikke blusser opp igjen, sier brannmester ved Bryn brannstasjon, Egil Torbjørnsen.Han forteller at denne typen brann krever store ressurser fra brannvesenet, blant annet et stort forbruk av røykdykkere.Familiene som nå er husløse består av til sammen fire voksne og fire barn.Mer om brannen og flere bilder i onsdagsavisa.

Siste nytt i Nyheter

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017. Hovedmålet er å rense overvannet som siver inn til søppelfyllingen under sletta.

36 nye leiligheter <BR>der det før var butikk

Planene for Lavrans vei 1B er å rive bygget til den tidligere nærbutikken i Smalvollskogens borettslag og erstatte den med en boligblokk.

 
Vurderer beboerparkering i Bjerke bydel

Bydel Bjerke har tatt opp beboerparkering som et aktuelt tiltak mot villparkering.

– Kommer ikke til <BR>huset på prærien

De første 56 boligene av totalt 800 OBOS-leiligheter på Vollebekk hadde salgsstart tirsdag 25. april.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.