Drapssiktet 20-åring i full isolasjon

Drapssiktet 20-åring i full isolasjon

 

20-åringen som er siktet for drapet på Thien Hoang (21) ble torsdag varetektsfengslet i fire uker. De første ukene soner han i full isolasjon.

Tekst:

Publisert:

En 18-årig venn av den drapssiktede 20-åringen ble dømt til to ukers varetekt i full isolasjon.

-  Han er siktet for falsk forklaring, opplyser politiadvokat Hans-Christian Ingebrigtsen til Akers Avis Groruddalen.

Begge dommene er i samsvar med med aktors ønske, men foreløpig har ikke guttene innrømmet noe i avhør.

-  Ingen av dem har erkjent forholdene de er siktet for, sier Ingebrigtsen.

Retten tror 18-åringen har forsøkt å gi den drapssiktede falskt alibi for drapstidspunktet, og det er årsaken til at han ble varetektsfenslet. Politiet er i tillegg redd for at han skal forspille bevis.

Det har gått en drøy måned siden 21 år gamle Thien Hoang ble knivdrept i en sokkelleilighet i Ulsholtveien på Furuset. Denne uka pågrep politiet to personer. Begge skal ha vært en del av Hoangs omgangskrets.

Etterforskningen har avdekket at drapsmannen vasket leiligheten etter at han drepte 21-åringen. Hoang ble også rullet inn i en dyne og forsøkt gjemt. Etter en dag fant familien liket.

Politiet mener de har flere bevis som knytter 20-åringen til Ulsholtveien den dagen Thien Hoang ble drept.

 

 

 

Siste nytt i Nyheter

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

 
- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.