Drept som følge av grov vold

Drept som følge av grov vold

 

Den foreløpige obduksjonsrapporten viser at Muhammad Bilal Aslam (23) ble drept som følge av grov vold, men politiet avviser ryktene om at han manglet et øre og flere fingre.

Tekst:

Publisert:

- Det medfører ikke riktighet at han manglet fingre og et øre, sier Hanne Kristin Rohde, som leder drapsetterforskningen.

Under en pressekonferanse på politihuset tirsdag ettermiddag offentliggjorde politiet fullt navn og bilde av norskpakistaneren som ble funnet drept på Karistien lørdag morgen.

- Grunnen til at vi går ut med så detaljert informasjon, er at vi trenger hjelp fra publikum. Vi forsøker å kartlegge hans bevegelser fra fredag natt til han ble funnet lørdag morgen, sier Rohde.

Selv om obduksjonsrapporten viser at Aslam ble drept som følge av grov vold, ønsker hun ikke å kommentere det ytterligere. Politiet har grunn til å tro at han ble drept et annet sted før han senere ble dumpet i et skogholt langs Karistien.

- Vi ser på denne saken som svært alvorlig og håper at offentliggjøringen av navn og bilde kan gi oss tips i etterforskningen.

Rohde opplyser om at politiet har mottatt gode tips, men hun ønsker ikke å kommentere dem i detalj.

Om du har tips til saken må du ringe Oslo Politidistrikt på 02800 eller oppsøke Voldsavsnittet på Facebook.

 

 

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.