ANNONSE

Droppet Tusenfryd for badedammen

Droppet Tusenfryd for badedammen

 

Søstrene Marie (9) og Ingrid (7) tok heller på seg badedrakt og løp ut i badedammen på Årvoll enn å dra på Tusenfryd i solsteika.

Marie og Ingrid har vært hos besteforeldrene sine på Årvoll i tre uker. De har allerede testet vannet flere ganger, og koser seg i varmen. De skulle egentlig dratt til Tusenfryd, men fant ut at det heller var bedre å kjøle seg ned i badedammen en varm sommerdag.

- Vi koser oss i vannet. Jeg gikk på svømmekurs før, så nå kan vi svømme godt, forteller Marie.

Jentene bor egentlig i Ålesund, men er på en lang ferie.

- Vi har vært i Sverige, der kjøpte vi mye godteri. Også har vi vært på øyene i Oslofjorden, og på Frognerbadet, forteller Ingrid.

Akers Avis Groruddalens reportere har vært ute og testet sommertemperaturen på flere badesteder i dalen. Følg med i onsdagens utgave av Akers Avis Groruddalen for flere solrike reportasjer.

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

To menn er pågrepet i forbindelse med drapet på Hellerud 15. juni. De ble pågrepet i utlandet og siktet for drap/medvirkning til drap.

ANNONSE
- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

 
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

 
ANNONSE