Droppet Tusenfryd for badedammen

Droppet Tusenfryd for badedammen

 

Søstrene Marie (9) og Ingrid (7) tok heller på seg badedrakt og løp ut i badedammen på Årvoll enn å dra på Tusenfryd i solsteika.

Marie og Ingrid har vært hos besteforeldrene sine på Årvoll i tre uker. De har allerede testet vannet flere ganger, og koser seg i varmen. De skulle egentlig dratt til Tusenfryd, men fant ut at det heller var bedre å kjøle seg ned i badedammen en varm sommerdag.

- Vi koser oss i vannet. Jeg gikk på svømmekurs før, så nå kan vi svømme godt, forteller Marie.

Jentene bor egentlig i Ålesund, men er på en lang ferie.

- Vi har vært i Sverige, der kjøpte vi mye godteri. Også har vi vært på øyene i Oslofjorden, og på Frognerbadet, forteller Ingrid.

Akers Avis Groruddalens reportere har vært ute og testet sommertemperaturen på flere badesteder i dalen. Følg med i onsdagens utgave av Akers Avis Groruddalen for flere solrike reportasjer.

Siste nytt i Nyheter

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg. Grete Horntvedt i Alna Høyre er lei av at hennes lokale ridesenter sliter år etter år.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.

 
Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.

Groruddalen: «Lengre fram i tid og på lang sikt»

Byrådet inviterte til folkemøte på Årvoll gård om hva revisjonen av kommuneplanens samfunnsdel betyr for Groruddalen. Ifølge byråd Hanna Marcussen er det mange planer i lufta for blant annet Rommen og Grorud - men de ser ikke ut til å bli realisert med det første.

IKEA hjelper Asma (25) med fremtiden

Arbeidsminister Anniken Hauglie (H) og ordfører Marianne Borgen fikk møte Asma (25) som har vært åtte måneder i Norge. Hun har akkurat hatt sin første arbeidsdag på IKEA Furuset som en del av det første pilotprosjektet i den nye Groruddals-satsingen.